Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Σασμός: Η Καλλιόπη πιάνει στα πράσα Μαθιό και Βασιλική

Η Καλλιόπη πιάνει στα «πράσα» τον Μαθιό και τη Βασιλική στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού». Η γυναίκα έχει έναν άγριο καβγά μαζί τους και αφού τους επιτίθεται διώχνει τον γιο της από το σπίτι. Στη συνέχεια, όμως, συνδέει τα κοµµάτια του παζλ και υποψιάζεται πως ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή για τα µάτια της Βασιλικής.

Η Καλλιόπη παρακολουθεί τη Βασιλική

Η Καλλιόπη σύμφωνα με το «TV O’ Clock», όπως ήδη έχουμε παρακολουθήσει, είναι αποφασισμένη να μάθει εάν τον Μαθιό και τη Βασιλική τούς συνδέει κάτι παραπάνω από φιλία. Οι συχνές επισκέψεις του γιου της στο σπίτι της χήρας του Στεφανή δεν της αρέσουν, γι’ αυτό και αρχίζει να παρακολουθεί τη Βασιλική. Όµως, δεν καταφέρνει να βρει κάτι που να τους συνδέει και οι υποψίες της Καλλιόπης µοιάζουν να κατευνάζονται. Ωστόσο, όλα θα ανατραπούν µέσα σε ένα βράδυ. Η Βασιλική ετοιµάζεται να πάει στο Ηράκλειο να δει τον Νικηφόρο. Λίγο πριν φύγει, την επισκέπτεται ο Μαθιός και για πρώτη φορά παραδίνονται στο πάθος τους και ζουν µια ερωτική βραδιά. Η παράνοµη σχέση τους, όµως, θα γίνει γνωστή µε τραγικό τρόπο στον πλέον ακατάλληλο άνθρωπο, και οι συνέπειες θα είναι ολέθριες.

Η Καλλιόπη πιάνει στα πράσα τον Μαθιό µε τη Βασιλική

Η Καλλιόπη πιάνει στα πράσα τον Μαθιό µε τη Βασιλική. Η γυναίκα δεν µπορεί να συγκρατήσει την οργή της και τους επιτίθεται λέγοντας βαριές κουβέντες και στους δύο. ∆εν µπορεί να πιστέψει την προδοσία του γιου της. Μάλιστα, θα φτάσει στο σηµείο να διώξει τον Μαθιό από το σπίτι. Ο άντρας, χωρίς δεύτερη σκέψη, φεύγει διαπιστώνοντας πως από εδώ και στο εξής τίποτα δεν θα είναι το ίδιο. Ο Μαθιός καταφεύγει στο σπιτάκι στο βουνό και την επόµενη µέρα πηγαίνει να τον συναντήσει ο Αστέρης. Τότε, εξοµολογείται στον αδελφό του την κρυφή του σχέση µε τη Βασιλική και τα δύο αδέλφια έρχονται πολύ κοντά. Παράλληλα, η Καλλιόπη, γνωρίζοντας πλέον τη σχέση του γιου της µε τη χήρα του Στεφανή, κάνει τη σύνδεση και αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος. Η γυναίκα τρελαίνεται και µόνο στην ιδέα να αποκαλυφθεί κάτι τέτοιο και είναι σε απόγνωση. Για πρώτη φορά δεν µπορεί να κάνει τίποτα για να σώσει την κατάσταση και δεν µπορεί να παρέµβει. Μάλιστα, ο Μαθιός συνεχίζει τη σκληρή στάση απέναντί της και προειδοποιεί τη µητέρα του να µην ξαναενοχλήσει τη Βασιλική.

 

Η Καλλιόπη υποψιάζεται τον Μαθιό για τον φόνο του Στεφανή

Όσο οι µέρες περνούν, η Καλλιόπη έχει αρχίσει να πιστεύει πως ο Μαθιός ευθύνεται για τον φόνο του ξαδέλφου του, αλλά δεν θέλει να το πιστέψει. Ωστόσο, θέλει να προσεγγίσει ξανά τον γιο της και να τον φέρει κοντά της, καθώς όσο είναι µακριά δεν µπορεί να τον προστατεύσει. Έτσι, ζητάει από τον Μαθιό να επιστρέψει στο σπίτι. Εκείνος δέχεται, αλλά θέτει τους δικούς του όρους. Παράλληλα, η Βασιλική είναι σε άσχηµη κατάσταση και τρέµει για τα χειρότερα. Η επιστροφή του Νικηφόρου στο χωριό τής δηµιουργεί ακόµη µεγαλύτερη αναστάτωση, καθώς θέλει να κρύψει τη σχέση της µε τον Μαθιό από το παιδί της πάση θυσία. Από την άλλη, ο Αντώνης δεν σταµατά να ψάχνει την υπόθεση και προσπαθεί να εκμαιεύσει πληροφορίες από τον παπα-Μιχάλη σχετικά µε το φόνο του Στεφανή.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00