Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Γη της ελιάς: Η Μυρτάλη επισκέπτεται τον Αλέξη (Βίντεο)

Νέο επεισόδιο σήμερα στις 21:00 στο MEGA – Δείτε το τρέιλερ

Στο σημερινό επεισόδιο της «Γης της ελιάς», στις 21:00, στο MEGA, οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη. Πιο συγκεκριμένα, η Μυρτάλη επισκέπτεται τον Αλέξη με σκοπό να του πάει φαγητό και ρούχα, αλλά εκεί την περιμένει μια έκπληξη.

Διαβάστε την περίληψη του σημερινού επεισοδίου 
Ο Φίλιππος απορρίπτει την Ειρήνη, αλλά τρέμει μήπως φτάσει κάτι στα αυτιά της Βασιλικής. Εκμυστηρεύεται στη Χάιδω όσα έχουν συμβεί κι εκείνη θυμώνει πάρα πολύ με την Ειρήνη. Ο Ρουφουλέας αντιλαμβάνεται ότι ο Στάθης τον παρακολουθεί και παραξενεύεται. Ο Στάθης, μετά από σύσταση του Κουράκου, τον αφήνει να πιστέψει πως θα αποσυρθεί από την υπόθεση και θα αφήσει την αστυνομία να το χειριστεί. Ο Ισίδωρος οργανώνει γκαλά στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας. Ο Μιχάλης συνειδητοποιεί πως, αν δεν αποκαταστήσει τις σχέσεις του με την Αθηνά, δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτός από την τοπική κοινωνία, όμως δεν έχει το θάρρος να της μιλήσει. Η Μυρτάλη επισκέπτεται τον Αλέξη με σκοπό να του πάει φαγητό και ρούχα, αλλά εκεί την περιμένει μια έκπληξη.

 

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Πρωταγωνιστούν: Νίκος Γαλανός, Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Φοίβος Μαρκιανός, Αστέριος Πελτέκης, Γιώργος Ζώης, Στέλα Φυρογένη, Κούλλης Νικολάου, Βάσια Παναγοπούλου, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, Γιώργος Παρτσαλάκης, Λυδία Κονιόρδου, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00