Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Τάσος Τζιβίσκος – Ο «Παράσχος» του «Μαύρου Ρόδου» αποκαλύπτεται: «Στα μπουζούκια έχω πάει 1,5 φορά στη ζωή μου» (Βίντεο)

Ο Τάσος Τζιβίσκος μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τα κοινά στοιχεία με τον ρόλο του στο «Μαύρο Ρόδο», την απώλεια της μητέρας του στα 16, και για τους ψυχαναγκασμούς του.

Ο  «Παράσχος» από το «Μαύρο Ρόδο», κατά κόσμον Τάσος Τζιβίσκος, μας συστήνεται, και μιλά για τα κοινά στοιχεία με τον ρόλο του στην καθηλωτική σειρά του MEGA.

«Δεν μπορώ να πω ότι έχω κοινά στοιχεία με τον ρόλο μου, έχω περάσει κάποια χαρακτηριστικά μου, όπως το ότι λέω πολλά με το βλέμμα. Έχω ζήσει την νύχτα παλαιοτέρα στη ζωή μου, έχω συναναστραφεί με ανθρώπους της νύχτας. Για τον Παράσχο δεν έχουμε δει πολλά πράγματα, κάτι έχει συμβεί στο παρελθόν, που τον έχει κάνει έτσι», είπε αρχικά ο Τάσος Τζιβίσκος.

«Η άμεση συνέχεια της σειράς θα πάρει μια πολύ σκοτεινή τροπή. Αν δεν έκανα τον Παράσχο, θα διάλεγα τον Βίκο. Στα μπουζούκια έχω πάει 1,5 φορά στη ζωής μου», συμπλήρωσε σχετικά.

Ποιόν ψυχαναγκασμό έχει ο Τάσος Τζιβίσκος;

Έχω ψυχαναγκασμούς: «Ισιώνω κάδρα σε τοίχους», αποκάλυψε και πρόσθεσε: «έκανα πυγμαχία, μαγειρεύω, φοράω μόνο μαύρα».

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός μίλησε για την απώλεια της μητέρας του.

«Έχασα» την μητέρα μου όταν ήμουν 15-16 ετών, έπασχε από καρκίνο, αυτό μου έμαθε πως τίποτα δεν είναι δεδομένο», ανέφερε.

Για την προσωπική ζωή του και τη σχέση του με τα θεία δήλωσε πως, «θα κρατήσω για μένα αν έχω σχέση, δεν έχω αυτοσκοπό να κάνω οικογένεια ή παιδιά. Δεν έχω τόσο κοντινή σχέση με αυτό που λέμε θρησκεία, πιστεύω στον άνθρωπο».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00