Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Η μεγάλη γκάφα στον «Γλυκάνισο»: Ρεσιτάλ τρολαρίσματος για τη γαμήλια φωτογραφία που η Ευγενία Δημητροπούλου «πήρε τη θέση» της Δανάης Μιχαλάκη

Σοκ στον ΣΚΑΪ με τα μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης

Η γκάφα στο πρώτο επεισόδιο της σειράς «Γλυκάνισος » έκανε το Twitter να δώσει ρεσιτάλ κατά τη διάρκεια προβολής του.

Μία κορνίζα του Στρατή Δεμίρη, υποπλοίαρχου και γόνου πλούσιας οικογένειας από τη Μυτιλήνη, με τη σύζυγό του, Ελεάννα,από το γάμο τους, έγινε αντικείμενο συζήτησης στα social media καθώς μπήκε στο μικροσκόπιο επειδή θύμιζε κάτι. Και δεν είχαν καθόλου άδικο.

Η παρατηρητικότητα των τηλεθεατών αποδείχτηκε για ακόμα μία φορά απίστευτη! Κι αυτό γιατί η κορνίζα, η οποία αποτελούσε μέρος του σκηνικού της σειράς στο σπίτι του Στρατή και της Ελεάννας Δεμίρη, περιείχε τη φωτογραφία του Γιώργου Παπαγεωργίου από τον αληθινό γάμο του με τη Δανάη Μιχαλάκη.

Μόνο που το πρόσωπό της στη φωτογραφία του γάμου της είχε αντικατασταθεί, για τις ανάγκες της σειράς, με εκείνο της τηλεοπτικής συζύγου του Παπαγεωργίου, της Ευγενίας Δημητροπούλου.

Καταλαβαίνετε πως όσοι έφεραν δίπλα δίπλα τη μία φωτογραφία με την άλλη και διαπίστωσαν πως επρόκειτο για κολάζ,άρχισαν και να τρολάρουν το όλο θέμα στο Twitter.

Την ίδια στιγμή, σοκ επικράτησε στον ΣΚΑΪ με τα πολύ χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης της σειράς που στο δυναμικό κοινό δεν ξεπέρασαν το 4%. Ήταν πολύ χαμηλό το ποσοστό θέτοντας επί της ουσίας τη σειρά του ΣΚΑΪ εκτός ανταγωνισμού.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΟΝΤΙΜΕ»

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου