Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Μαριλίτα Λαμπροπούλου για τον «Σασμό»: «Θα δούμε τον γάμο Μαθιού – Βασιλικής, αλλά λίγο διαφορετικά» (Βίντεο)

Για τις εξελίξεις του νέου κύκλου του «Σασμού» μίλησε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου κι αποκάλυψε τι θα συμβεί τελικά, με τον γάμο Μαθιού – Βασιλικής.

Η ηθοποιός που έχει αγαπηθεί από το κοινό μέσα από τον ρόλο της στη δραματική σειρά του Alpha μίλησε στην εκπομπή «Super Kατερίνα» και αρχικά, διέψευσε το γεγονός ότι «η Βασιλική θα πεθάνει», όπως αναφέρουν τα spoilers.

«Η Βασιλική ζει και χαίρομαι για αυτό, γιατί είναι ο ρόλος μου κκαι τον αγαπώ. Είναι ένα πρόσωπο που έχει πολλά να δώσει, να εξελιχθεί. Από το βιβλίο του Σασμού, βγήκε η φήμη ότι η Βασιλική πεθαίνει. Το βιβλίο είναι ναι μεν ο πυρήνας, όμως από εκεί και πέρα εμείς το έχουμε εξελίξει. Υπάρχουν τεράστιες αποκλίσεις», δήλωσε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως θα υπάρξουν πολλές δυσάρεστες ανατροπές στη νέα σεζόν, οι οποίες μάλιστα, θα καθυστερήσουν τον γάμο της «Βασιλικής» με τον «Μαθιό» (Δημήτρη Λάλο). «Θα τον δούμε τον γάμο στον νέο κύκλο, αλλά κάπως διαφορετικά», είπε.

 

Μάλιστα, αναφέρθηκε στην ερώτηση που δέχτηκε για τον ρόλο της στον Σασμό, ενώ βρισκόταν στην παράστασή της στο Ηρώδειο. Υπενθυμίζεται πως ο σύζυγός της, Γιάννης Νταλιάνης δεν έκρυψε την ενόχλησή του, καθώς αντί οι δημοσιογράφοι να εστιάσουν στο θέατρο και τον ρόλο της εκεί, τη ρώτησαν ξανά για τη σειρά.

«Δεν είναι ότι με κουράζει να με ρωτάνε για τη Βασιλική, απλά υπάρχουν κάποιες περιστάσεις, που πρέπει να εστιάζουμε σε κάτι άλλο», εξήγησε.

Τέλος, αναφέρθηκε στον φόνο του Στεφανή, που εξακολουθεί να δημιουργεί ερωτηματικά. «Είναι το πυρηνικό ερώτημα της ιστορίας. Γύρω από αυτό θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις στη σειρά», σημείωσε κλείνοντας.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00