Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας κωμικής σειράς του MEGA

Η νέα τηλεοπτική σειρά θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο

Η νέα κωμική σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» με την υπογραφή, στο σενάριο και τη σκηνοθεσία, των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου έρχεται το φθινόπωρο στο MEGA.

Πρόκειται για μια οικογενειακή κωμωδία που περιγράφει παράλληλα τις περιπέτειες τριών διαφορετικών γυναικών με το ίδιο όνομα… Μαίρη. Κάθε μία έχει τη δική της ζωή, τους δικούς της ανθρώπους γύρω της και τη δική της κοσμοθεωρία. Απλές καθημερινές καταστάσεις που μας είναι γνώριμες, γίνονται στα χέρια των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου το υλικό για ένα σπαρταριστό σενάριο με χαρακτήρες της διπλανής πόρτας, απολαυστικές παρεξηγήσεις και ατάκες που θα γίνουν viral. Μια ξεκαρδιστική σειρά από το συγγραφικό δίδυμοπου έχει σφραγίσει την κωμωδία στην τηλεόραση, το σινεμά και το θέατρο.

Πρωταγωνιστούν: Βάσω Λασκαράκη, Κατερίνα Ζαρίφη, Νίκη Λάμη, Σπύρος Πούλης, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Αντιγόνη Νάκα, Σύλβια Δελικούρα, Βάσω Γουλιελμάκη, Μαίρη Σταυρακέλλη και η Πηνελόπη Πιτσούλη

Έκτακτη συμμετοχή: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Καβογιάννη, Κρατερός Κατσούλης, Φωτεινή Ντεμίρη, Δήμητρα Στογιάννη, Πάρις Θωμόπουλος, Αντώνης Κρόμπας, Σπύρος Μπιμπίλας, Σοφία Βογιατζάκη, Μιχάλης Ρέππας κ.ά.

Δείτε φωτογραφίες από τη νέα κωμική σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη»

_MG_9734
_MG_9826
AZ3A2880
AZ3A8800
AZ3A9139
IMG_6179

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00