Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Άγριες Μέλισσες: Φινάλε μετά από τρία χρόνια – Το χωριό βάφτηκε με αίμα

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς που άλλαξε τα δεδομένα στη μυθοπλασία και κρατούσε συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό για 3 χρόνια ήταν καθηλωτικό, με τους ήρωες να γράφουν τον δικό τους επίλογο και τους τηλεθεατές να παρακολουθούν συγκλονισμένοι τις εξελίξεις.

 

Το φινάλε δεν θα μπορούσε να μην έχει και σημαντικές απώλειες. Μία από αυτές είναι και του Δούκα Σεβαστού, τον οποίο υποδύεται ο Λεωνίδας Κακούρης.

Ο άρχοντας του Θεσσαλικού κάμπου, που άλλοι μίσησαν και άλλοι λάτρεψαν, έπεσε νεκρός μετά από σφαίρα που δέχτηκε από παρατρεχάμενους του Ακύλα Μεγαρίτη προκειμένου να σώσει την Ελένη Σταμίρη, που μόλις είχε φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Λάμπρο.

Ο Ακύλας Μεγαρίτης που υποδύθηκε ο Αιμίλιος Χειλάκης ήταν το πιο μισητό πρόσωπο της σειράς. Όλοι ήθελαν να τον δουν να πληρώνει για τα εγκλήματα που έκανε αλλά και όλα όσα δεινά προκάλεσε.

Ο Μελέτης, ο γαμπρός του ήταν εκείνος που του πήρε τη ζωή. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης που για τρεις τηλεοπτικές σεζόν υποδύθηκε τον «σκοτεινό» και «κακό» Μελέτη Ζωητό έγινε ο δήμιός του.

«Επιτέλους το βούλωσες» ήταν η ατάκα που είπε πάνω από το πτώμα του Ακύλα Μεγαρίτη ενώ στην συνέχεια έδεσε τη σωρό στο άλογο και την έσυρε μέχρι το Διαφάνι όπου και παραδόθηκε στον Προύσαλη.

 

Νο1 το #AgriesMelisses

 

Μετά την προβολή της συγκεκριμένης σκηνής, το Twitter «έπεσε» από τα σχόλια. Οι χρήστες βυθίστηκαν στο πένθος και έσπευσαν να αποχαιρετήσουν τον Δούκα και να ευχαριστήσουν τον Λεωνίδα Κακούρη για τις ερμηνείες του τα τρία αυτά χρόνια.

«Δεν έχουμε λόγια. Μόνο συγκίνηση», «Λεωνίδα Κακούρη και Δούκα ευχαριστούμε για την συντροφιά σας και τις σκηνάρες σας αυτά τα τρία χρόνια», «Αντίο στον πιο καλογραμμένο κακό της ελληνικής τηλεόρασης. Στον χαρακτήρα που αγαπούσες να μισείς», είναι μόνο κάποια από τα tweets.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00