Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Ιφιγένεια Τζόλα – Διονύσης Παπανδρέου: Όσα αποκάλυψαν για τη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» (Βίντεο)

Καλεσμένοι της Ελένης Μενεγάκη ήταν οι πρωταγωνιστές της πετυχημένης σειράς του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», Ιφιγένεια Τζόλα και Διονύσης Παπανδρέου.

Οι δύο νεαροί ηθοποιοί βρέθηκαν στην παρέα της Ελένης Μενεγάκη και μίλησαν για τα πρώτα τους βήματα στην υποκριτική αλλά και την επιτυχία και την αγάπη που λαμβάνουν από τον κόσμο για τους ρόλους τους στη σειρά.

Η Ιφιγένεια Τζόλα, η οποία έχει κάνει το ντεμπούτο της από πολύ μικρή ηλικία, όπως λέει εκείνη ήταν που ζήτησε από τους γονείς της να μπει στον χώρο, καθώς θυμάται τον εαυτό της ως παιδί να παρακολουθεί πολύ τηλεόραση.

Ο Διονύσης Παπανδρέου, αποκάλυψε πως είχε ξανακάνει δοκιμαστικό για μια προηγούμενη σειρά του Αντρέα Γεωργίου, ωστόσο δεν είχε περάσει.

«Ίσως ήταν το κάλεσμα της μοίρας, ίσως να μην είχα φτάσει στην υποκριτική μου ωρίμανση» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τους ρόλους τους στη σειρά, και το ζευγάρι που υποδύονται, δηλώνουν πως η ανταπόδοση και η αγάπη που λαμβάνουν είναι η ανταμοιβή των κόπων τους.

«Τους γοητεύει αυτή η ελπίδα που βγάζει ο Φίλιππος με τη Βασιλική, βγάζουν κάτι πολύ αγνό και αληθινό, εκεί περισσότερο ταυτίζονται, το ότι δύο άνθρωποι το παλεύουν και τα καταφέρνουν» σημειώνει η Ιφιγένεια Τζόλα.

Αποκάλυψαν πως ο γάμος τους στη σειρά θα είναι ένα μεγαλοπρεπές γεγονός όπου θα συγκεντρώσει όλους τους ήρωες της σειράς, ενώ η μητέρα της «Βασιλικής», η «Αρετή» δεν θα είναι καλεσμένη, ωστόσο θα κάνει μια προσπάθεια «στα κλεφτά» να παρευρεθεί.

Ο Διονύσης Παπανδρέου είπε πως ως το τέλος της πρώτης σεζόν θα συμβούν ορισμένα γεγονότα που θα βασανίζουν αγαπημένους ήρωες της σειράς.

Στην ερώτηση, εάν ως νέοι ηθοποιοί είναι πιο χαλαροί με τη δουλειά τους και δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις από τους εαυτούς τους, η Ιφιγένεια Τζόλα απάντησε πως όταν συνειδητοποίησε πως η υποκριτική πράγματι της αρέσει, ήθελε πάντοτε να δίνει το 100% του εαυτού της.

«Δεν το αντιμετώπισα ποτέ ως κάτι χαλαρό, που απλώς βρίσκομαι εκεί, για εμένα ήταν μια δουλειά» συμπλήρωσε.

Ο Διονύσης Παπανδρέου ανέφερε πως είναι ο πιο σκληρός κριτής του εαυτού του, και αυτό αποτελεί έναν από τους λόγους που παρακολουθεί τον ρόλο του στη σειρά, για να βελτιώνεται.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου