Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Άγριες Μέλισσες spoiler: Στο μεγάλο φινάλε το Διαφάνι μετρά νεκρούς

Το τέλος στις Άγριες Μέλισσες θα είναι αιματηρό…

Έπειτα από τρεις επιτυχημένες σεζόν, η δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, ρίχνει αυλαία στις 7 Ιουλίου. Στα τελευταία επεισόδια, κάποιοι ήρωες δικαιώνονται, κάποιοι θυσιάζονται, κάποιοι λυτρώνονται, ενώ άλλοι τιμωρούνται. Ποιες είναι οι πιο σημαντικές εξελίξεις όσων πρόκειται να παρακολουθήσουμε;

Από τη στιγμή που ο Ακύλας συνελήφθη, έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος στις Άγριες Μέλισσες. Ένα τέλος, όμως, που θα βαφτεί με αίμα και δίψα για δικαίωση και λύτρωση. Στα τελευταία επεισόδια της σειράς οι ιστορίες που άνοιξαν κλείνουν και ο κάθε ήρωας παίρνει τον δρόμο του.

Ο Ακύλας καταφέρνει και αποδρά και από εκείνη τη στιγμή ξεκινά ένα ανθρωποκυνηγητό και μία μάχη με τον χρόνο προκειμένου να τον εντοπίσουν πριν προλάβει να βλάψει κι άλλον αθώο. Ωστόσο, η Αιμιλία εξαφανίζεται και γρήγορα οι οικείοι της ανακαλύπτουν ότι έχει πέσει θύμα απαγωγής του Μεγαρίτη. Ο Ντούνιας αντιδρά έντονα στην παράνοια του Ακύλα και οι δύο άλλοτε σύμμαχοι έρχονται αντιμέτωποι στις Άγριες Μέλισσες σε μια σύγκρουση που θα έχει μόνο έναν νικητή.

Ο Ζάχος, ο Πέτρος και ο Άγγελος ακολουθούν τον Ακύλα, τον Ντούνια και την Αιμιλία μέσα στο δάσος και η νύχτα βάφεται με αίμα. Μια αιματηρή συμπλοκή λαμβάνει χώρα και όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι το τέλος, χωρίς να υπολογίζουν όσα πρόκειται να συμβούν. Ξέρουν πως δεν θα έχουν άλλη ευκαιρία να σταματήσουν την εκδικητική μανία του Μεγαρίτη.

Το επόμενο πρωί όλοι μετρούν νεκρούς και αγνοούμενους. Σύμφωνα με όσα γράφει στο MYtv η Σοφία Τσίρκα, ο Ζάχος είναι ένα από τα θύματα. Χάνει τη ζωή του στη συμπλοκή στην προσπάθειά του να σώσει το Διαφάνι από το μίσος του Ακύλα. Όλοι ενημερώνονται για τα γεγονότα και είναι σοκαρισμένοι. Την ίδια ώρα η Ελένη με τον Δούκα έχουν μια απρόσμενη συνάντηση στα χωράφια του Γιώργη. Εκεί απ’ όπου ξεκίνησαν όλα, εκεί οι παλιοί λογαριασμοί φαίνεται πως θα κλείσουν για πάντα στις Άγριες Μέλισσες.

Οι ώρες περνούν, η Ελένη είναι εξαφανισμένη και ο Λάμπρος την αναζητά με τρόμο μήπως της συνέβη κάτι. Παράλληλα, η Πηνελόπη βρίσκει τη δικαίωση που ψάχνει μιας και μαζί με την Αντιγόνη πείθουν την Ασπασία να καταθέσει όσα γνωρίζει για την εμπλοκή του Μελέτη και του Δούκα οδηγώντας έτσι την Αστυνομία στη σύλληψή τους. Από την άλλη, ο Ακύλας βλέπει ότι είναι στριμωγμένος από παντού κι ετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη.

Το Διαφάνι είναι πια έτοιμο να κλείσει όλες τις πληγές του και τον κύκλο του αίματος που άνοιξε με τον θάνατο του Γιώργη. Η τελική αναμέτρηση, όμως, στις Άγριες Μέλισσες είναι προ των πυλών και κανείς δεν ξέρει ποιος θα μείνει ζωντανός στο τέλος.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου