Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Αυτήν την Κυριακή έρχεται με διπλό επεισόδιο

Η Καίτη προσπαθεί να αποδείξει στον Ηλία ότι είναι καλλιεργημένη, η Βέλη θέλει τον Σάκη Ρουβά να της προμοτάρει το μαγαζί, η Βούλα έχει σωσία και η Ξένια αναρωτιέται αν ο Αμπάς είναι αδερφός της.

 

Αυτή την Κυριακή, στις 21:30, στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»!

 

Επεισόδιο: 47

Ο Άγγελος επιστρέφει από επαγγελματικό ταξίδι και η Βέλη βρίσκει μια έκπληξη στη βαλίτσα του… Η Καίτη, πικαρισμένη έχοντας ακούσει τον Ηλία να επαινεί μια συνάδελφό του για τη μόρφωσή της, αποφασίζει να του δείξει ότι κι εκείνη είναι καλλιεργημένη. Μια ελληνοαυστραλή τουρίστρια που είναι ίδια η Βούλα, κάνει την εμφάνιση της στο χωριό κι ο Μηνάς κοντεύει να χάσει το μυαλό του. Ο Χάρης Όιλ κερδίζει τις εκλογές, κάτι που προκαλεί μεγάλη αναστάτωση. Ιδιαίτερα στη Σοφία, που αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι τελικά δεν τον αντιπαθεί όσο θέλει να νομίζει.

 

Επεισόδιο: 48

Η Καίτη, για να αποδείξει στον Ηλία ότι είναι κάτι περισσότερο από μια ωραία γυναίκα και ότι διαθέτει περιεχόμενο, συνεχίζει να το «παίζει» κουλτουριάρα και καλλιεργημένη. Ο Ηλίας αρχίζει να νοσταλγεί την Καίτη που ήξερε. Ξαφνικά ωστόσο, αρχίζει τυχαία να υποπτεύεται ότι όλο αυτό ίσως να είναι λίγο «μούφα»… Η Ξένια και ο Μπάμπης γνωρίζουν τον περιβόητο αδερφό της Ξένιας, τον Αμπάς. Και περιμένουν να μάθουν τα αποτελέσματα του DNA. Τελικά είναι αδερφός της; Ο Μηνάς λύνει το μυστήριο με την ελληνοαυστραλή τουρίστρια που είναι ίδια η Βούλα… Η Βέλη προσπαθεί να πείσει τον Άγγελο να τη φέρει σε επαφή με το Σάκη Ρουβά για να προμοτάρει το μαγαζί της. Ο Άγγελος αρνείται σθεναρά, μέχρι που ο Κανάτης δίνει τη λύση.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00