Η Γη της Ελιάς: Η Ελένη μιλά ανοιχτά στον Στέφανο για την άσχημη συμπεριφορά της μητέρας του απέναντί της (Βίντεο)

Γη της ελιάς, Η Γη της Ελιάς: Η Ελένη μιλά ανοιχτά στον Στέφανο για την άσχημη συμπεριφορά της μητέρας του απέναντί της (Βίντεο)

Όσα θα δούμε απόψε στις 21:00, στο Mega – Δείτε το τρέιλερ

Η Αρετή, στη «Γη της ελιάς», οδηγεί για δεύτερη φορά τον Στέφανο στον χωρισμό.

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, απόψε στις 21:00, στο MEGA, η Ελένη μιλά ανοιχτά στον Στέφανο για την άσχημη συμπεριφορά τής μητέρας του απέναντί της. Εκείνος, όμως, είναι δύσπιστος, γεγονός που την οδηγεί στην απόφαση να διακόψουν τη σχέση τους.

Παράλληλα, ο Ισίδωρος εξακολουθεί να κρατά σκληρή στάση απέναντι στην Αντιγόνη κι εκείνη βρίσκει παρηγοριά στη Μυρτάλη και την Ιουλία. Η Ισμήνη, από την άλλη, της ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της. Ο Μάνος πιέζει τη Μαρίνα να διαλέξει στρατόπεδο κι εκείνη του ανακοινώνει πως δεν σκοπεύει να κόψει τις επαφές της με την Αντιγόνη. Ο Φίλιππος προσπαθεί να προσεγγίσει φιλικά τον Αλέξη, αλλά σύντομα θα καταλάβει πως κάτι περίεργο συμβαίνει.

Δείτε το τρέιλερ:

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου
Παίζουν: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland και ο Νίκος Γαλανός
Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας, Ιζαμπέλλα Φούλοπ
Guest: Μαρία Φιλίππου, Σταύρος Λούρας
Και οι: Στέλα Φυρογένη – Στέφανος Κυριακίδης
Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
Guest star, Μάρω Κοντού
Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2021