Άγριες Μέλισσες: Το Twitter πήρε «φωτιά» – Τα ξαδέρφια (Πηνελόπη – Μελέτης) κάνουν έρωτα

Άγριες Μέλισσες

Ρεσιτάλ ερμηνείας από τη Μαρία Πετεβή και τον Γιώργο Γεροντιδάκη – Για αγνό έρωτα κάνουν λόγο οι φαν της σειράς που τρελάθηκαν όταν τους είδαν ξανά μαζί.

Οι «Άγριες Μέλισσες» η σειρά που έχει αλλάξει τα δεδομένα στην μυθοπλασία έχει βρει τον τρόπο να καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό. Πρωταγωνιστές του χθεσινοβραδινού επεισοδίου ήταν η Πηνελόπη (Μαρία Πετεβή) και ο Μελέτης (Γιώργος Γεροντιδάκης).

Όπως είδαμε χθες βράδυ Βαρουξής οργάνωσε και έφερε εις πέρας βομβιστική επίθεση στα γραφεία των Αβάννων. Πέτρος, Λάμπρος και Προκόπης συλλαμβάνονται ως ύποπτοι ενώ ο Ξανθός βάζει σε ενέργεια το σχέδιό του για την εκτέλεση του Λυκογιάννη και την ενοχοποίηση των τριών ανδρών.

Η βομβιστική επίθεση όμως στα γραφεία των Αβάντων έκανε την Πηνελόπη να ανησυχήσει καθώς πανικοβάλλεται στην σκέψη μόνο ότι ο ξάδελφός της μπορεί να έπαθε κάτι.

Η ανακούφισή της όταν τον βλέπει και βεβαιώνεται ότι είναι σώος και αβλαβής είναι τόσο μεγάλη που πέφτει στην αγκαλιά του και σκηνές από τα παλιά αναβιώνουν στη μικρή οθόνη.

Το Twitter πήρε φωτιά από την επανασύνδεση: