Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor: Νίκη και φαγητό για τους Κόκκινους – Μεγάλος καυγάς Τάκη και Κατσαούνη (Βίντεο)

Οι Διάσημοι κατάφεραν σχετικά εύκολα να επικρατήσουν και να κερδίσουν ακόμη ένα έπαθλο φαγητού στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, συνεχίζοντας το σερί νικών τους από την προηγούμενη εβδομάδα.

Άνδρες – γυναίκες των Μπλε, ηττήθηκαν από τους Κόκκινους και θα πρέπει να βρουν τι πήγε λάθος προτού χάσουν και τις ασυλίες και αναγκαστούν να αποχαιρετήσουν ακόμα ένα συμπαίκτη τους.

Το παιχνίδι ωστόσο σημαδεύτηκε και από τον μεγάλο καυγά ανάμεσα σε Τάκη και Κατσαούνη. Ο μισθοφόρος θεώρησε ότι αδικήθηκε κατά την εξέλιξη του αγώνα του και ζήτησε από τον Λιανό να επαναληφθεί. Στον τσακατσούκα δεν άρεσε κάτι τέτοιο και απάντησε σε έντονο ύφος στον παίκτη των Μπλε, χαρακτηρίζοντας τον μάλιστα με τρόπο προσβλητικό.

 

Ο Κατσαούνης πάντως φαίνεται να τα είχε μαζεμένα από ώρα στον Τάκη, καθώς ο μισθοφόρος είχε εμπλακεί σε διάφορα περιστατικά κατά τη διάρκεια του ίδιου αγώνα, δείχνοντας αντιαθλητική συμπεριφορά. Γι’ αυτό ο αψύς Θεσσαλός επανέλαβε αρκετές φορές ότι δεν παίρνει πίσω την βρισιά που ξεστόμισε για τον Τάκη και δεν ζήτησε συγγνώμη.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00