Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Survivor-Κωνσταντάρας: Όποιος κάνει σαματά, μένει στο παιχνίδι – Η εμπειρία του, οι έρωτες και οι δύσκολες καταστάσεις

Τραγικές συνθήκες, που σε δοκιμάζουν και σε φτάνουν στα όριά σου

Για την εµπειρία του στον Άγιο ∆οµίνικο µίλησε ο Λάµπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος επέστρεψε στο σπίτι του και µπήκε στη νέα καθηµερινότητα, φανερά αλλαγµένος και αδυνατισµένος, αφού έχασε 25 κιλά. Ο γνωστός δηµοσιογράφος µίλησε στο «S» και αποκάλυψε πολλά. Στο διάστηµα που έµεινε στο παιχνίδι, ήταν η φωνή της λογικής, η ήρεµη δύναµη, που αγάπησε το κοινό. «Έχω ανοίξει πάνω από 10.000 µηνύµατα από ανθρώπους που µου έλεγαν “Τι καλά που έκανες και τι ωραία που φέρθηκες”.

Άρα αυτό σηµαίνει ότι υπήρχε µια µεγάλη µερίδα τηλεθεατών που ήθελαν να βλέπουν, εκτός από φωνακλάδες και ανθρώπους που κάνουν σαµατά, και έναν άνθρωπο που έχει, όπως µου έγραψαν, τη φωνή της λογικής», εξηγεί. Ο ίδιος ήξερε τον τρόπο να παραµείνει κι άλλο στο «Survivor». «Μπήκα στο παιχνίδι πολύ συνειδητοποιηµένος. Ήξερα τι θα αντιµετωπίσω. Το παιχνίδι σού προσφέρει απλόχερα τον τρόπο να µείνεις έως το τέλος, αν είσαι διατεθειµένος να το υπηρετήσεις. Εγώ δεν ήµουν. Εγώ µπήκα πραγµατικά για την εµπειρία, γιατί ήθελα να το ζήσω – η οποία εµπειρία συνοδεύτηκε, φυσικά, και από µια πολύ ικανοποιητική αµοιβή», λέει, ενώ τονίζει πως εύκολα παραµένει «όποιος κάνει… σαµατά».

«Μπορείς να δηµιουργήσεις έναν ντόρο γύρω από εσένα, ούτως ώστε είτε ο κόσµος είτε η παραγωγή να θέλει να σε κρατήσει µέσα, για να συνεχίσει να βλέπει εντάσεις, να βλέπει νεύρα…», δηλώνει, ενώ αναφέρεται και στις δύσκολες συνθήκες του «Survivor». «Μεγάλη ταλαιπωρία, στη βροχή και στο κρύο, να στεκόµαστε όρθιοι όλο το βράδυ, άυπνοι. Τραγικές συνθήκες, που σε δοκιµάζουν και σε φτάνουν στα όριά σου. Καµία αµοιβή δεν αξίζει αυτό που περνάµε τώρα, έλεγα, αλλά πού θα ξαναβρεθείς σε µια τέτοια κατάσταση, σκεφτόµουν…», λέει.

Ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως ερωτικές στιγµές δεν υπήρχαν: «Καµία ερωτική διάθεση δεν υφίσταται, γιατί είναι το τελευταίο πράγµα που σκέφτεσαι εκεί, καθώς είναι άσχηµες οι συνθήκες, τις οποίες βιώνεις κάθε µέρα. Σκέψου την απλυσιά, ότι έχουµε µία µπλούζα 52 ηµέρες, σκέψου την πείνα». Όσο για το άτοµο µε το οποίο ήρθε πιο κοντά, τονίζει: «Ο Απόστολος Ρουβάς ήταν ο καλύτερός µου φίλος εκεί µέσα και µακάρι να ζούσε στην Αθήνα, γιατί, ξέρετε, όταν θα βγει, θα πάει στη Θεσσαλονίκη, στην Καλαµαριά, όπου µένει.

Πιστεύω ότι θα κάνουµε πολλή παρέα και µε τον Απόστολο και µε τον Άρη, ενδεχοµένως και µε τη Μυριέλλα και τη Ναυσικά, που είµαστε και γείτονες… Με τον Άρη και τον Απόστολο κάναµε µια ανδρική τριάδα. ∆εθήκαµε πάρα πολύ και τους βλέπω κάθε βράδυ, µόνο γι’ αυτούς βλέπω το “Survivor”…».

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά στις 26 Μαρτίου 2022

 

Πηγή: Parapolitika.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00