Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Δόμνα Κουντούρη: Μίλησε για τη νοσηλεία της σε ψυχιατρείο

Η Δόμνα Κουντούρη, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «Fame Story 3» έδωσε μία σπάνια συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει, αλλά και την εισαγωγή της σε ψυχιατρείο.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ότι πάσχει από διπολική διαταραχή.

«Δεν νομίζω ότι μπορείς να μείνεις ανεπηρέαστος όταν περνάς μια δυσκολία στη ζωή σου. Δεν έχω χάσει κάποιο κομμάτι μου, ούτε έχω αλλάξει σαν άνθρωπος τραγικά. Μέσα από αυτά που έχω περάσει όμως, σίγουρα έμαθα κάποια πράγματα. Στην υγεία μου είμαι μια χαρά. Οι διπολικοί, όταν παίρνουν αγωγή είναι μια χαρά, όταν δεν παίρνουν αγωγή υπάρχουν προβλήματα, νοσοκομεία, τρεξίματα…

DgG03nlXcAAgTEd

Έχω μιλήσει εκτενώς γι’ αυτό το θέμα. Το έχω κάνει για δυο λόγους. Πρώτον, για να αφυπνίσω τον κόσμο σχετικά με αυτό γιατί υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που έχει αυτό το πρόβλημα και δε μπορεί να το αντιμετωπίσει και σε δεύτερο επίπεδο, για να εξηγηθώ και εγώ γιατί πολλοί με ρωτούσαν που χάθηκα.

Το τραγούδι και η επαφή με τον κόσμο μου έλειψαν πάρα πολύ. Αναγκάστηκα να αλλάξω δουλειά και επάγγελμα τα τελευταία δυο χρόνια με την κρίση και τον κορονοϊό. Αναγκάστηκα να εργαστώ ως διανομέας με μηχανάκι. Έχει τύχει να με αναγνωρίσουν πελάτες», ανέφερε η Δόμνα Κουντούρη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου