Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Ο Κατσαούνης «άδειασε» τη Μυριέλλα: «Μου είπε ότι με γουστάρει και ότι αυτό πουλάει» (Βίντεο)

Κατά της Μυριέλλας Κουρεντή στράφηκε για μια ακόμα φορά ο Γιώργος Κατσαούνης, με σκληρά σχόλια.

 

Μετά και τις πρόσφατες διαμάχες της ηθοποιού με τους συμπαίκτες της στην κόκκινη ομάδα, ο παίκτης των μαχητών πήρε θέση επί του θέματος κατά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor αποκαλώντας την κι αυτός με λίγα λόγια ψεύτρα και «καρφί»: «Η Μυριέλλα λέει πράγματα που δεν ισχύουν και τα παραποιεί, είναι και καρφί. Δεν θέλω να συναναστραφώ σε καμία περίπτωση με τέτοιους ανθρώπους. Δεν έχει νόημα σαν άνθρωπος. Ο Άρης έχει δίκιο που τη λέει διπρόσωπη».

Αίσθηση προκάλεσε όμως όσα ισχυρίστηκε πως του είπε η Μυριέλλα σε σύντομο τετ-α-τετ που είχαν μετά από ένα συμβούλιο. Όπως ανέφερε, παραδέχτηκε πως ο Γιώργος της αρέσει αλλά και ότι ένα ειδύλλιο μεταξύ τους θα «πουλήσει» στον κόσμο.

«Κάποια στιγμή έξω από το συμβούλιο, τότε που είχα κλείσει το ειδύλλιο και της είχα δώσει δεύτερη ευκαιρία, της είχα πει: “Με γουστάρεις όντως;”. Μου είπε και με γουστάρει , τραβώντας μου ένα φιλί στο στόμα αλλά και ότι  πουλάει αυτό στον κόσμο” μου λέει. Ε γι’ αυτό μετά την ξεμπρόστιασα και την έκανα δρόμο. Ήθελα να το τονίσω αυτό το πράγμα, ότι είναι διπρόσωπη», δήλωσε ο Κατσαούνης.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου