Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Survivor: Άγριος καυγάς στην καλύβα των διασήμων μεταξύ Βρισηίδας Ανδριώτου και Άρη Σοϊλέδη (Βίντεο)

Δεν χρειαζόταν και πολύ για να πάρει… «φωτιά» η καλύβα και να ακουστούν βαριές κουβέντες

Ο κακός χαμός επικράτησε στην καλύβα των διασήμων στο σημερινό επεισόδιο του Survivor μετά την ήττα τους έναντι των μαχητών.

Δεν χρειαζόταν και πολύ για να πάρει… «φωτιά» η καλύβα και να ακουστούν βαριές κουβέντες κυρίως από την Βιρσηίδα Ανδριώτου και τον Άρη Σοϊλέδη.

Ο Άρης Σοϊλέδης, φανερά ενοχλημένος από τη στάση της της είπε: «Το να τσαντίζεσαι και να φεύγεις από την κουβέντα και να κάνεις σαν πέντε χρονών δεν ωφελεί πουθενά. Δεν σε βγάζει κανείς κακομαθημένο, Βρισηίδα. Κακομαθημένο φαίνεσαι με αυτά που κάνεις τώρα. Που γυρνάς την πλάτη, ενώ μιλάμε και κάνεις σαν μωρό. Δεν είναι ωραίο. Αυτό το κάνει ένα πεντάχρονο! Δεν δείχνει σεβασμό! Το ξέρουμε ότι δεν έχεις σεβασμό γιατί σου μιλάμε και μας γυρνάς την πλάτη».

Με τη σειρά της, η Βρισηίδα Ανδριώτου αποκρίθηκε σε έντονο ύφος πως «Α, λοιπόν και πεντάχρονο και ξερόλας και τώρα δεν σέβομαι! Τέλεια, τέλεια, τέλεια… Ο Άρης σήμερα το έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο. Τι έγινε ξαφνικά και έχεις βγει τόσο εναντίον μου; Έχω καταλάβει ότι κάθεστε τόση ώρα, μου επιτίθεστε τρία άτομα και μου έχετε πει τόσα πράγματα! Ξερόλας, πεντάχρονο και δεν σέβομαι! Και έχω μάθει στη ζωή μου να σέβομαι! Κατάλαβες; Έλα, έλα ξεκουμπήσου… Ξεκουμπήσου… Δεν θα με κράζετε τόση ώρα και θα κάθομαι εγώ να συζητάω μαζί σας. Τελείωνε».

«Νιώθω ότι δεν με σέβεσαι, κορίτσι μου, όταν μιλάμε και μου γυρνάς την πλάτη! Τα ξεκουμπήσου και αυτά όχι σε μένα! Το κατάλαβες; Εγώ δεν είμαι με καμιά τριάδα που έχεις στο μυαλό σου» ανταπάντησε ο ποδοσφαιριστής.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου