Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Μαρία Αντωνά: Αυτή είναι η σύντροφός του Άρη Σοϊλέδη! Η ηλικία, το ύψος και η πρόταση γάμου

Ο Άρης Σοϊλεδης μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης και η σύντροφός του, Μαρία Αντωνά έχει ήδη φτιάξει «κερκίδα» για τον αγαπημένο της. Μάθε τα πάντα για την γυναίκα που έχει «κλέψει» την καρδιά του παίκτη. Η ηλικία, το ύψος, η πορεία στην τηλεόραση και η πρόταση γάμου.

Η ηλικία, το ύψος και τα κιλά

Η Μαρία Αντωνά είναι 30 χρονών, έχει ύψος 1,74 και ζυγίζει 58 κιλά.

Η πορεία στην τηλεόραση

Την Μαρία Αντωνά γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την εκπομπή Happy Day, οπού είχε συνεργαστεί με την Σταματίνα Τσιμτσιλή ενώ το περασμένο καλοκαίρι την απολαύσαμε στην εκπομπή Σου Κου Family με την Αντελίνα και τον Χάρη ενώ τη φετινή σεζόν τη βλέπουμε στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα με τη Μπέττυ Μαγγίρα.

«Στην τηλεόραση σίγουρα σου ανοίγει πόρτες. Δηλαδή για μια κοπέλα με ωραία εμφάνιση κάποια πράγματα μπορεί να είναι πιο εύκολα. Αυτό όμως σημαίνει πως θα πρέπει να αποδείξεις και πράγματα. Πάντα οι δουλειές μου έρχονταν επειδή δούλευα πολύ, επειδή κάποιοι άνθρωποι που βρίσκονταν δίπλα μου μπορεί να έλεγαν μια καλή κουβέντα σε άλλους ανθρώπους του χώρου για εμένα. Ολη η πορεία μου ήταν πάντα από συγκυρίες και από τύχη. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν η εμφάνιση που με έκανε να ξεχωρίσω. Στην Ελλάδα έχουμε πάρα πολλά ωραία κορίτσια. Δεν θεωρώ ότι πλέον είναι εύκολο να ξεχωρίσεις από την εμφάνιση», έχει πει η ίδια.

 

Η σχέση και η πρόταση γάμου

Το ζευγάρι ζει έναν δυνατό έρωτα τα τελευταία χρόνια, που έχει οδηγήσει στη συγκατοίκηση αλλά και στην πρόταση γάμου!

«Έχει γίνει μία επίσημη πρόταση από τον σύντροφό μου αλλά δεν υπάρχει κάτι επίσημο να σου πω, μια ημερομηνία ή κάτι άλλο γιατί τα πράγματα είναι λίγο ρευστά λόγω του κορονοϊού. Σίγουρα κάποια στιγμή θα υπάρξει και προσκλητήριο. Δεν ήταν κάτι που περίμενα. Ήταν μια πολύ αυθόρμητη κίνηση που έκανε ο Άρης. Από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα κατάλαβα ότι είναι ένα παιδί που δεν μπορείς να το προβλέψεις, όσο και να θέλεις.

Είναι λίγο τρελός με αυτά. Κάποια στιγμή πριν από τα Χριστούγεννα μου είπε να πάμε για ένα γεύμα για να γνωρίσουμε κάτι συμπαίκτες του και τελικά αυτό το γεύμα ήταν μια ωραία επίσκεψη σε ένα ωραίο σκάφος, στολισμένο, πολύ ωραία μουσική και ένα drone ήρθε και έφερε το δαχτυλίδι. Έστησε υπερπαραγωγές, το αγόρι μου σε αυτά είναι τρομερός», έχει αποκαλύψει

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00