Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Τι σχολίασε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου για το ειδύλλιο της Μυριέλλας Κουρεντή & του Γιώργου Κατσαούνη (Βίντεο)

Το «MEGA Καλημέρα» συγκέντρωσε τα καυτά νέα της ημέρας και σας τα παρουσιάζει.

Ο Χρήστος Μάστορας πόζαρε στο Instagram και δεν δίστασε να αυτρολλαριστεί.

Ο Χρήστος Δάντης έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην «Ελένη», όπου μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε η οικογένειά του και το πως κακομαθαίνει τα παιδιά του.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και εξήγησε γιατί γελάει στις δραματικές σκηνές: «Όσο πιο δραματικές είναι οι σκηνές τόσο πιο πολύ γελάω. Νιώθω ότι το ξορκίζω. Όταν μου αρέσει κάποιος γίνομαι μπούφος, ντρέπομαι!», είπε.

Ατύχημα είχε ο Τάσος Χαλκιάς, ο οποίος μοιράστηκε το γεγονός στα social media.

Για το ερωτικό ειδύλλιο που γεννήθηκε στο Survivor μεταξύ της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη μίλησε η Ελισάβετ Σπανού.

«Αν την ενοχλεί το φλερτ την Μυριέλλα είναι εύκολο να το κόψει. Το φιλί τους… δεν ήταν το δημοτικού. Κάθε άνθρωπος μπορεί να κάνει αυτό που θέλει, αρκεί να μην ενοχλεί τον άλλον», είπε.

Επιπλέον ανέφερε πως όταν εκείνη έφυγε από το ριάλιτι επιβίωσης είχε δεκάδες τσιμπήματα από κουνούπια, με την παραγωγή να σπεύδει να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο για να της κάνουν ένεση κορτιζόνης.

Για τους λόγους που αποχώρησε από το Survivor μίλησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. «Περίμενα ότι το ριάλιτι θα βγει μετά από δυόμιση μήνες. Δεν ήθελα να είμαι αρχηγός, ήθελα να είμαι οργανωτικός. Έφυγα από το παιχνίδι γιατί επηρρέασε την ψυχική μου υγεία», είπε.

Φυσικά δεν γινόταν να μην αναφερθεί και στο ειδύλλιο μεταξύ της Μυριέλλας και του Γιώργου…

«Τις τέσσερις πρώτες μέρες έβλεπε η Μυριέλλα τον Στρακαστρούκα και γελούσε. Και έλεγε ότι εγώ έχω σχέση. Και ξαφνικά αρχίζουν η Αθηνά και Βρισηίδα τρελαίνονται όταν η Ασημίνα από απέναντι είπε ότι είναι η πιο δυνατή παίκτρια η Μυριέλλα. Αρχίζουν να τη λένε η μία στην άλλη, κλαίει η Μυριέλλα off camera και έρχεται ο Στρακαστρούκας και της δίνει ένα βραχιόλι. Και λέει «τι γλυκούλι» και της λέω «σε παρακαλώ!».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου