Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Γιατί δεν της αρέσει το φετινό Survivor; (Βίντεο)

Η Ελίζαμπε Ελέτσι έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «ΜΕGA Καλημέρα», όπου αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά της χρόνια και την απώλεια των γονιών της.

 

Την Ελίζαμπεθ Ελέτσι την γνωρίσαμε μέσα από το Survivor. Πως βλέπει η ίδια πλέον ως θεατής το φετινό ριάλιτι;

«Δεν μου αρέσει το φετινό Survivor. Οι παίκτες μου φαίνεται ότι μιμούνται τους περσινούς», αποκάλυψε.

 

Ποια είναι

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αποκάλυψε πως οι γονείς της ήρθαν από τη Νιγηρία στην Ελλάδα το 1980 για το ταξίδι του μέλιτος και τελικά έμειναν για πάντα. Η ίδια έχει δύο μαμάδες κι εξήγησε το γιατί:

«Επειδή στη χώρα μας επιτρεπόταν, ο πατέρας μου έχει παντρευτεί δύο γυναίκες. Ο παππούς μου είχε εννέα γυναίκες στη Νιγηρία και ζούσαν όλοι μαζί. Εκεί είμαστε πλούσια οικογένεια, εδώ είμαι φτωχή», είπε.

Η ίδια δεν έτρεφε ιδιαίτερη αγάπη στη μητριά της, ενώ την ενοχλούσε που ο πατέρας της κοιμόταν στο ίδιο δωμάτιο και με τις δύο του συζύγους. Η ζωή της άρχισε να γίνεται δύσκολη όταν έχασε τον πατέρα της, όταν η Ελίζαμπεθ ήταν μόλις 13 ετών.

Η πολυαγαπημένη της μητέρας έφυγε από τη ζωή πριν εννέα χρόνια. «Πάντα την ρωτούσα πως επέτρεπε στον πατέρα μου να έχει και άλλη σύζυγο», είπε.

Προκειμένου να βοηθήσει την οικογένειά της η Ελίζαμπεθ άρχισε να δουλεύει από την ηλικία των 15 ετών. Κάποτε την είχαν συλλάβει και έμεινε στο κρατητήριο 5 ώρες.

Στα 17 της δούλευε σε βίντεοκλαμπ και όπως είπε, έχει δει γνωστούς να έρχονται για να αγοράσουν ταινίες ερωτικού περιεχομένου. Δεν είναι κάτι που την σοκάρει, καθώς με τον σύντροφό της, με τον οποίο έχουν σχέση εξ αποστάσεως, βλέπουν τέτοιες ταινίες.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00