Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Αλέξης Παππάς: «Δεν έχω κάνει πρόταση γάμου, δε θέλω να κάνουμε βιαστικές κινήσεις»

Λίγο μετά το τέλος του Bachelor, ο Αλέξης Παππάς και η Αθηνά New York μίλησαν για τα μελλοντικά τους πλάνα.

Ο γνωστός «εργένης» και η γυναίκα που διάλεξε να έχει δίπλα του μίλησαν στο Happy Day και αναφέρθηκαν στο κοινό τους μέλλον.

«Περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία να δω την εξέλιξη των πραγμάτων σε άλλες συνθήκες, αυτές που θέλουν τα ζευγάρια να περνούν χρόνο μαζί και να βιώνουν καινούργια πράγματα. Η Αθηνά αναφέρεται συνεχώς στο γάμο και τα παιδιά, είναι κάτι που το θέλει πολύ. Όπως της είπα πριν λίγες μέρες, αυτό θα γίνει αφού πρώτα βιώσουμε κάποια πράγματα και μετά θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν τελικά μπορούμε, θα κάνουμε το επόμενο βήμα, γιατί μιλάμε για μία ολόκληρη ζωή», δήλωσε αρχικά ο Αλέξης Παππάς.

Στη συνέχεια, η Αθηνά New York μίλησε για τον τελικό και αναφέρθηκε στο άγχος που ένιωθε απέναντι στην Άννα.

«Τρόμαξα, όταν είδα την Άννα στον τελικό και μετά όταν ο Αλέξης είπε το όνομά μου, έτρεξα για αγκαλιά, είναι ο άνθρωπός μου», δήλωσε η Αθηνά, με τον Αλέξη Παππά να συμπληρώνει πως η στιγμή που ανακοίνωσε στην Άννα ότι αποχωρεί από τον διαγωνισμό ήταν μία από τις χειρότερες της ζωής του.

Τέλος, αναφέρθηκε στην πρόταση γάμου και εξήγησε πως δε νιώθει έτοιμος να την κάνει ακόμα. «Δε θέλω να κάνουμε βιαστικές κινήσεις», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως φέτος θα περάσουν μαζί τα Χριστούγεννα, αν εκείνη δεν αποχωρήσει ακόμα από την Ελλάδα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00