Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Μυριέλλα Κουρεντή: Ο Ατζούν είναι ανοιχτοχέρης, το σκέφτομαι σοβαρά για το Survivor (Βίντεο)

Ένα βήμα πριν βάλει την υπογραφή της για το Survivor αποκάλυψε πως είναι η Μυριέλλα Κουρεντή.

 

Μιλώντας στην εκπομπή Happy Day, η ηθοποιός ανέφερε πως δέχτηκε μία πολύ καλή πρόταση για να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ και η αμοιβή που της προσφέρουν είναι κάτι παραπάνω από δελεαστική.

Όπως ανέφερε αρχικά, είχε δεχτεί πρόταση και για τις προηγούμενες δύο σεζόν του Survivor, οπότε σε καμία περίπτωση δεν περίμενε να της προταθεί ξανά να συμμετάσχει.

«Όταν διάβασα το μήνυμα, μου έπεσε το σαγόνι στο πάτωμα, δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση. Μου είχε γίνει ήδη πρόταση δύο φορές για το πρώτο και το δεύτερο, αλλά τότε ήμουν σε μια φάση που δούλευα σε πάρα πολλές δουλειές ταυτόχρονα. Έκανα και θέατρο και τηλεόραση, ήμουν σε δυο παραστάσεις, οπότε δεν ήταν εύκολο να μπω στη διαδικασία ούτε καν να το σκεφτώ. Μου άρεσε πάρα πολύ κυρίως λόγω των αγωνισμάτων, ζήλευα τα αγωνίσματα. Αν υπήρχε τώρα αυτός ο χώρος κάπου και μπορούσα να πάω και να κάνω προπόνηση θα το έκανα», εξήγησε η ηθοποιός.

 

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο πρώτο ραντεβού που έκανε με την παραγωγή, καθώς και στην αμοιβή που της πρότειναν. «Στο ραντεβού έγινε μια πολύ ωραία συζήτηση. Υπάρχουν πολλοί ενδοιασμοί μέσα μου, γι΄αυτό με βλέπεις και κομπιάζω, είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να είμαι εντάξει με όλους. Δε θέλω να ματιάσω το ποσό που μου πρότειναν, ο άνθρωπος είναι ανοιχτοχέρης. Σαφώς είναι ένα τεράστιο κίνητρο το ότι θα πληρώνεσαι καλά, αλλά υπάρχουν και άλλα πολλά πράγματα. Το να πεινάσεις για κάποιους μπορεί να είναι πολύ σοβαρό. Προσωπικά, είμαι άνθρωπος που ξεχνάει να φάει. Μου αρέσουν πολύ οι φακές και η καρύδα. Πρέπει να απαντήσω τις επόμενες 2-3 μέρες», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

https://www.youtube.com/watch?v=cSym5wmsF1Q

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου