Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

MasterChef: Ανατροπή με τη σημερινή αποχώρηση – Ο Γιώργος Πορφύρης επέστρεψε και ο Νίκος Παντατοσάκης αποχώρησε (Βίντεο)

Την πρώτη αποχώρηση από το MasterChef είχαμε στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής

Ο φετινός κύκλος του MasterChef κρύβει αρκετές ανατροπές και οι εκπλήξεις για τους διαγωνιζόμενους φαίνεται να μην έχουν τέλος.

Στο χθεσινό επεισόδιο οι τρεις πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση, Γιάννης Χατζίνας, Κωνσταντίνος Κόκκοτας και Νίκος Παντατοσάκης παρουσίασαν στους τρεις κριτές τα πιάτα αντιγραφής τους και έπειτα από τη βαθμολογία ο τελευταίος ήταν εκείνος που συγκέντρωσε τους λιγότερους πόντους.

Βάσει αυτού, ο Νίκος Παντατοσάκης κανονικά θα έπρεπε να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό. Κάτι τέτοιο όμως δε συνέβη αφού όπως ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ο παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής θα έχει ακόμα μία ευκαιρία να συνεχίσει το ταξίδι του στο MasterChef, με τον όρο ότι θα αντιμετωπίσει και θα νικήσει σε μαγειρική μονομαχία έναν παλιότερο παίκτη, ο οποίος θα διεκδικήσει κι αυτός μία θέση στο παιχνίδι.

Ξαφνικά η πόρτα άνοιξε κι εμφανίστηκε μπροστά στους παίκτες ο Γιώργος Πορφύρης από το πρώτο MasterChef, ο οποίος δήλωσε έτοιμος για αυτήν την μάχη. Μάλιστα αυτό θα συμβαίνει κάθε εβδομάδα με έναν παλιότερο παίκτη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, όλοι οι παίκτες έμειναν εμβρόντητοι με αυτήν την αναπάντεχη εξέλιξη, ενώ δεν ήταν και λίγοι όσοι ανέφεραν πως… ξενέρωσαν.

 

Την πρώτη αποχώρηση από το MasterChef είχαμε στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής. Εκτός όμως από την πρώτη αυτή αποχώρηση, είχαμε και μια επιστροφή από τα παλιά.

Μετά τη δοκιμασία των τριών υποψηφίων προς αποχώρηση από την οποία ο Νίκος Παντατοσάκης ήταν αυτός που συγκέντρωσε τους λιγότερους πόντους, έγινε η ανατροπή και οι κριτές του έδωσαν μια ακόμη ευκαιρία να μείνει στον διαγωνισμό. Η παραμονή του θα κρινόταν από το αν θα μπορούσε να βγει νικητής σε μια νέα δοκιμασία στην οποία αντίπαλός του θα ήταν ένας παίκτης από τα παλιά και πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Πορφύρης.

Τελικά, ο Νίκος Παντατοσάκης δεν τα κατάφερε και έτσι, ο Γιώργος Πορφύργης επέστρεψε στον… τόπο του εγκλήματος διεκδικώντας για ακόμη μια φορά τον τίτλο του Έλληνα MasterChef .

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00