Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor All Star: Η αποχώρηση της Καρολίνας, τα κλάματα της Μαριαλένας και η αντίδραση του Μάριου

Στο χθεσινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε ένα αγώνισμα επάθλου, ενώ ύστερα σειρά είχει το συμβούλιο του νησιού, που έκρινε και την αποχώρηση της εβδομάδας, την οποία και πάνω- κάτω περιμέναμε

 

Πολλά είναι εκείνα που έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες στον Άγιο Δομίνικο, με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν τις εξελίξεις διαρκώς και χωρίς πλέον να χάνουν κανένα επεισόδιο.

Σύμφωνα με όλους τους τελευταίους αγώνες ασυλίας του Survivor All Star, οι Διάσημοι είχαν κερδίσει σε δυο αγώνες από τους τρεις, ενώ οι Μαχητές ήταν εκείνοι που κλήθηκαν να ψηφίσουν συνολικά δυο φορές και τρία άτομα από την ομάδα τους, τα οποία και θα έστελναν στον τάκο. Πολύ πιο συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας, η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ενώ από την ομάδα των Διασήμων υποψήφιος ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας.

Λίγο πριν από την έναρξη του σημερινού συμβουλίου, η ομάδα των Διασήμων έκανε μερικές προβλέψεις, με τους περισσότερους να τονίζουν ότι αυτή που θα αποχωρούσε θα ήταν η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα. Όλη αυτή η συζήτηση συνεχίστηκε και στο συμβούλιο του νησιού, λίγο πριν από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, με τον Γιώργο Λιανό να δίνει τον λόγο στην Ασημίνα, η οποία και είπε πώς κατά τη γνώμη της θα φύγει η Καρολίνα, μιας και ο κόσμος μπορεί να επηρεάστηκε αρνητικά απέναντί της λόγω του ότι έγινε με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Έτσι και έγινε και η Καρολίνα Ζακλιν Καλύβα αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο, με την Μαριαλένα να μην μπορεί να συνειδητοποιήσει πώς θα ξυπνήσει χωρίς την φίλη της στο πλευρό της.

Μετά από την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, ο οποίος και είπε: «Όλοι θα βρεθούμε σε αυτή τη θέση και όλοι θα κριθούμε. Δυστυχώ, είτε από την κόκκινη, είτε από την μπλε ομάδα, πρέπει να αποχωριζόμαστε έναν παίκτη κάθε εβδομάδα».

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00