Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor All Star – Καρολίνα και Μαριαλένα σε Κρις: «Ήσουν ένας δεύτερος Μαρτίκας στο συμβούλιο»

Ο κακός χαμός στη Μπλε ομάδα μετά το χθεσινό συμβούλιο του νησιού, κατά το οποίο ψηφίστηκαν ως υποψήφιοι αποχωρήσουν από το Survivor All Star ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Καρολίνα Καλύβα.

Ο Κρις Σταμούλης με την τοποθέτηση για τις συναντήσεις στη ζούγκλα ανάμεσα στην Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, αλλά και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη προκάλεσε αντιδράσεις.

Η ένταση μεταφέρθηκε στην καλύβα των Μαχητών με την Καρολίνα και τη Μαριαλένα να διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι δεν τους μίλησε πρώτα κατ’ ιδίαν.

«Μαριαλένα, δεν θα πιάνω έναν έναν, κάθε φορά που σκέφτομαι κάτι, να του πω “έλα να σου πω”», της είπε ο Κρις, με εκείνη να του αποκρίνεται: «Εγώ αν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί σου, θα έρθω να στο πω».

Η Καρολίνα πήρε εκείνη τη στιγμή τον λόγο και του είπε: «Έχουμε ακολουθήσει ρητά τις οδηγίες και απλά για μένα, όλα αυτά που λες είναι σαν μια δικαιολογία για την ψήφο σου. Καλύτερα να μου έλεγες “δεν σε γουστάρω, δεν έχουμε ανταλλάξει κουβέντα, γι’ αυτό σε ψηφίζω. Έτσι θα είχες πάρει την εύνοιά μου, μετά το σημερινό όμως, την έχασες. Δεν ήσουν στο παιχνίδι, όταν συνέβη αυτό. Δεν επηρεάστηκε η ομάδα μετά από αυτό».

 

Οι τόνοι ανέβηκαν, ο Κρις προσπάθησε να μιλήσει αλλά τον διέκοπταν και η Καρολίνα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τόσο λόγο πήρες κι έβγαλες εικασίες, υπόνοιες, ήσουν δηλαδή ένας δεύτερος Μαρτίκας μέσα στο συμβούλιο. Αυτό μου θύμισε»

«Από το μυαλό μου τα έβγαλα;», απάντησε ο Κρις. Όταν η Καρολίνα του είπε «ναι» ο Κρις απάντησε «συγγνώμη, αλλά εσύ κάνεις συνάντηση με την αντίπαλη ομάδα, όχι εγώ».

Survivor All Star Spoiler (25/1): Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο φαγητού και ποιος αποχωρεί
Μετά από τρία αγωνίσματα με αμφίρροπη εξέλιξη, οι «Διάσημοι» ήταν αυτοί που πήραν δύο νίκες και οδήγησαν τους «Μαχητές» σε διπλή ψηφοφορία στα Συμβούλια του Νησιού, έτσι ώστε να προκύψουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor All Star. Έτσι, στη διάθεση των τηλεθεατών έχουν τεθεί ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, η Καρολίνα Καλύβα και από τους «κόκκινους» ο Σπύρος Μαρτίκας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, λοιπόν, παρουσιάζει το ποιος θα αποχωρήσει από το παιχνίδι καθώς στο «παιχνίδι» έχουν μπει και οι πιθανοί νέες είσοδοι παικτών που ενδεχομένως θα αυξήσουν… την ίντριγκα στον Άγιο Δομίνικο.

Πριν από το Συμβούλιο του Νησιού, όμως, στο οποίο θα προβληθεί η απόφαση και η στιγμή της αποχώρησης, θα υπάρξει ένα ακόμα δυνατό αγώνισμα για «κόκκινους» και «μπλε». Αυτή τη φορά οι δύο ομάδες θα παλέψουν για το έπαθλο φαγητού, το οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό ενόψει των αγωνισμάτων για την ασυλία που θα ακολουθήσουν. Οι «Διάσημοι» δείχνουν να έχουν «χτίσει» ένα momentum με τις νίκες τους το τελευταίο διάστημα, όμως, οι «Μαχητές» ετοιμάζονται να εξαπολύσουν αντεπίθεση, παρά τις μεταξύ τους διαμάχες.

Οι πεινασμένοι Μαχητές ζητούν από τους Κόκκινους να μη μιλάνε πολύ για το φαγητό | Survivor All Star
Σύμφωνα με τις διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο, πράγματι οι μπλε είναι αυτοί που καταφέρνουν να κάνουν το come back και να πάρουν μια σημαντική νίκη επί των κόκκινων. Η ομάδα των «Μαχητών» θα απολαύσει το έπαθλο φαγητού και θα πάει με γεμάτο στομάχι στα αγωνίσματα για τις ασυλίες. Βέβαια, θα παίξει μεγάλο ρόλο και το ψυχολογικό σκέλος, αφού σύμφωνα με τις ίδιες διαρροές, από τη δική τους ομάδα θα είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει.

Τα spoilers για το Survivor All Star αναφέρουν πως η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα είναι αυτή που θα μπει στο αεροπλάνο για την επιστροφή στην Ελλάδα. Την αποχώρηση της παίκτριας των μπλε, «κάρφωσε» και ο Νίκος Μουτσινάς στη δική του εκπομπή η οποία επίσης προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ. Το ενδιαφέρον, βέβαια, μετά από μια τέτοια εξέλιξη θα στραφεί στο τι θα πει η Καρολίνα Καλύβα για όλα όσα έχουν γίνει με τον Μάριο Πρίαμο, τη σχέση της με τον Μπο και τον σάλο που έχει δημιουργηθεί την τελευταία εβδομάδα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου