Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor All Star: Οι 4 του τάκου και το σίριαλ των κρυφών συναντήσεων

Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και ο Γιώργος Ασημακόπουλος από τους Μαχητές συμπλήρωσαν την τετράδα του τάκου του Survivor All Star στην οποία ήδη βρισκόντουσαν ο συμπαίκτης τους Τάκης Καραγκούνιας και ο «Διάσημος» Σπύρος Μαρτίκας.

Ωστόσο για ακόμα ένα επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αυτό που απασχόλησε ιδιαίτερα τις δυο ομάδες ήταν το σίριαλ -όπως έχει εξελιχθεί- με τις κρυφές συναντήσεις στη ζούγκλα της Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και του Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη.

Οι επιθέσεις που δέχονται τα δυο ζευγάρια από συμπαίκτες και αντιπάλους ήταν το θέμα που συζήτησαν στην παραλία τους Μαριαλένα και Καρολίνα το ίδιο βράδυ μετά το συμβούλιο που έβγαλε υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σπύρο Μαρτίκα.

Η Καρολίνα έδειξε προβληματισμένη για το γεγονός ότι ο ντόρος που έχει δημιουργηθεί για την «παράνομη» εξόρμησή τους στην ζούγκλα έχει ξενερώσει τον Μάριο Πρίαμο, ενώ το ίδιο νιώθει πως συμβαίνει με τον Σάκη Κατσούλη και η Μαριαλένα, η οποία πιστεύει ότι προσπαθούν να διαβάλλουν τον αγαπημένο της γιατί είναι ο καλύτερος παίκτης.

 

Πάντως η αποκάλυψη ότι Καρολίνα-Μάριος και Μαριαλένα-Σάκης φεύγουν κρυφά και πηγαίνουν σε μία εγκαταλελειμμένη καλύβα για να ιδωθούν μιας και ανήκουν σε διαφορετικές ομάδες, έχει ενοχλήσει τους περισσότερους από τους συμπαίκτες τους.

Η Στέλλα σε συζήτηση που είχε με τη Μελίνα στην καλύβα, είπε ότι δεν την ενδιαφέρει η σχέση του καθενός εκεί μέσα, όμως δεν θέλει να πληρώσει όλη η ομάδα το τίμημα, όπως προειδοποίησε σε ο Γιώργος Λιανός.

Την ίδια άποψη δείχνουν να έχουν και η Αφροδίτη με την Ασημίνα. «Δεν μας νοιάζει η αγάπη σας, να φάμε θέλουμε» είπε η Αφροδίτη αναφερόμενη σε Σάκη-Μαριαλένα και Μάριο Πρίαμο-Καρολίνα.

Η Καρολίνα πάντως, η οποία έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν περί κρυφών ραντεβού της με τον Μάριο Πρίαμο στη ζούγκλα, δηλώνει πως η δική της ομάδα είναι πιο κουλ σε σχέση με τους Κόκκινους και πως οι Μπλε τα παίρνουν λίγο και στην πλάκα κάποια θέματα.

Σε ότι αφορά την ψηφοφορία η Ελένη Χαμπέρη που δεν βγήκε στον τάκο για μία ψήφο ένιωθε ενοχλημένη που 5 συμπαίκτες της την μαύρισαν στην κάλπη, ενώ αντίθετα ο Σπύρος Μαρτίκας που έλαβε 6 ψήφους και είναι για 2η φορά υποψήφιος προς αποχώρηση δεν δείχνει να προβληματίζεται ιδιαίτερα, μιας και πέρσι έσπασε το ρεκόρ τάκου με 12 υποψηφιότητες.

Έξω από τα δόντια μίλησε η Σταυρούλα Χρυσαειδή σχετικά με τις τακτικές στις ψηφοφορίες και την κλίκα που έχουν δημιουργήσει τέσσερα αγόρια κι ένα κορίτσι.

«Μετά το χθεσινό συμβούλιο ένα έχω να πω: Ξεφτίλες. Αυτό. Μόνο αυτό, πραγματικά βλέπουμε τόσους που λένε θα ψηφίζουμε αγωνιστικά, θέλουμε να βγαίνουν παίκτες οι οποίοι είναι αδύναμοι στον τάκο, να μην βγαίνουν οι δυνατοί να κερδίζουν ασυλίες, φαγητά”… τίποτα. Εγώ αυτό βλέπω, έχουν γίνει μια παρέα τέσσερα αγόρια και ένα κορίτσι και μου ψηφίζουν τις γυναίκες, που οι γυναίκες φέρνουν τους περισσότερους πόντους. Δηλαδή τώρα θα τρελαθούμε τελείως» δήλωσε η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου