Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor All Star: Δεν άφησαν τη Δαλάκα να αγωνιστεί και «στράβωσε»

Χωρίς την Κατερίνα Δαλάκα καλείται να ριχτεί στους στίβους «μάχης» η Κόκκινη ομάδα στο πλαίσιο του σημερινού αγώνα ασυλίας και επάθλου. Λίγο πριν το αγώνισμα ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι υπάρχει ιατρική οδηγία να μείνει εκτός παιχινιδιού. Όταν όμως της έδωσε τον λόγο αλλά εκείνη έδειχνε να μην καταλαβαίνει… τίποτα:

«Θα παίξω. Αν υπάρχει ένα χαρτί να υπογράψω με δική ευθύνη», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελληνίδα αθλήτρια.

«Δεν μένω εκτός ούτε μέρα ξανά. Είμαι καλά έκανα μόνη μου προπόνηση για να τεστάρω τον εαυτό μου. Νιώθω υπέροχα η μέρα είναι τέλεια και ξεκινάμε», είπε αναγκάζοντας τον Γιώργο Λιανό να της εξηγήσει το σκεπτικό της γιατρού της παραγωγής.

«Η άποψη της γιατρού είναι ότι επείδη το Survivor είναι μαραθώνιος βρίσκεσαι σε φαρμακευτική αγωγή και αυτή σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα», είπε ο Γιώργος Λιανός αλλά καθώς η Κατερίνα Δαλάκα επέμενε, έσπευσε να ρωτήσει για μια τελευταία φορά τη γιατρό.

Εκείνη ξεκαθάρισε ότι δεν επιτρέπεται να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο αγώνισμα αλλά ενδέχεται να επιστρέψει στο αμέσως επόμενο. Όπως είναι λογικό αυτή η εξέλιξη δεν άρεσε καθόλου στην Κατερίνα Δαλάκα η οποία ήταν εμφανώς… ξενερωμένη.

Έπειτα ήρθε η ανακοίνωση για το έπαθλο που θυμίζει το καλάθι της νοικοκυράς… του Άγιου Δομίνικου το οποίο περιέχει μεταξύ άλλων κρεμμύδια, μάνγκο, φρούτα του πάθους, lime. Η νικήτρια ομάδα θα πάρει το καλάθι πίσω στην παραλία της.

Survivor All Star Spoiler:

Η ομάδα που κερδίζει σήμερα (24/1) – Αυτοί είναι υποψήφιοι για αποχώρηση
Οι διαμάχες και οι εντάσεις έχουν ξεκινήσει και δεν έχουν… τελειωμό στο Survivor All Star. Μάλιστα, αυτές δεν αφορούν μόνο παίκτες που προέρχονται από αντίπαλες ομάδες.

Είναι ενδεικτικό πως όσα έγιναν ανάμεσα σε Μάριο Πρίαμο και Καρολίνα Καλύβα, με τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να τους «καλύπτουν» σύμφωνα με τους άλλους παίκτες, έχουν ανάψει «φωτιές» στον Άγιο Δομίνικο. Ο Νίκος Μπάρτζης και ο Σπύρος Μαρτίκας έστρεψαν τα βέλη τους κυρίως στον Σάκη Κατσούλη, ενώ η Ασημίνα Χατζηανδρέου κοντραρίστηκε με την Καρολίνα Καλύβα. Όλα αυτά, ενώ οι δύο ομάδες δίνουν μεγάλη μάχη σε κάθε αγώνισμα για την εξασφάλιση της ασυλίας.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (23/1) οι «Μαχητές» κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση, έκαναν το 1-1 και έτσι οι κόκκινοι ψήφισαν για τον δικό τους υποψήφιο. Μετά από ένα «θερμό» Συμβούλιο του Νησιού, ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν αυτός που προέκυψε από την κάλπη και είναι υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με τον Τάκη Καραγκούνια.

Το ζητούμενο, τώρα, είναι το ποια ομάδα θα καταφέρει σήμερα (24/1) να κάνει το 2-1 στις ασυλίες και να υποχρεώσει τον αντίπαλο να βγάλει δύο υποψήφιους! Σύμφωνα με τις διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο, αυτή τη φορά οι «Διάσημοι» επανακάμπτουν και η σημερινή ασυλία βάφεται… κόκκινη. Αυτό σημαίνει πως οι μπλε πάνε πάλι στο Συμβούλιο του Νησιού για να ψηφίσουν κι αυτό δεδομένα θα φέρει μια αναστάτωση στην ομάδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor All Star. Την τετράδα, θα κλείσει μια γυναίκα η οποία έχει βρεθεί στο επίκεντρο τα τελευταία 24ωρα. Ο λόγος για την Καρολίνα Καλύβα, που θα βγει στον «τάκο» και αναμένεται να κινδυνέψει αρκετά με βάση τα αρνητικά σχόλια προς το πρόσωπό της, για όλα όσα έχουν με τον Μάριο Πρίαμο. Βέβαια, υπάρχουν πρώην παίκτες του Survivor όπως ο Τριαντάφυλλος που έχουν διαφορετική άποψη για το πώς προκύπτουν οι αποχωρήσεις με βάση τα «θέλω» της παραγωγής.

Σε κάθε περίπτωση, η τετράδα των υποψηφίων θα είναι οι Τάκης Καραγκούνιας, Σπύρος Μαρτίκας, Γιώργος Ασημακόπουλος και Καρολίνα Καλύβα. Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πώς θα ψηφίσει το κοινό, περιμένοντας παράλληλα και τις εισόδους νέων παικτών στο παιχνίδι που θα δώσουν νέο ενδιαφέρον και θα αυξήσουν τα επίπεδα της… ίντριγκας στο Survivor All Star.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00