Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor: Αποχώρησε η Βαλαβάνη – «Θα ήθελα ο Κωνσταντίνος να είναι ο νικητής και να φέρει άλλη μια κούπα στο σπίτι» (Βίντεο)

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τέθηκε υποψήφια, καθώς σχεδόν όλη η ομάδα των Διάσημων την ψήφισαν για αποχώρηση στο Survivor All Star.

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχτηκε στο Συμβούλιο του Νησιού την μπλε και την κόκκινη ομάδα αλλά και τους τέσσερις υποψήφιους – τον Κώστα Παπαδόπουλο, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τον Σπύρο Μαρτίκα και την Καρολίνα Καλύβα.

Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε προς έκπληξη όλων πως η παίκτρια που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία και αποχωρεί από το Survivor All Star!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αγκάλιασε τους συμπαίκτες της και στη συνέχεια έτρεξε στην αγκαλιά του Κωνσταντίνου Βασάλου. Με δάκρυα στα μάτια του ψιθύρισε κάτι λίγο πριν φύγει οριστικά από το παιχνίδι.

Φυσικά σε κατάσταση σοκ ήταν κι ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος έτρεξε αμέσως κοντά της, την κράτησε αγκαλιά και την φίλησε στο μάγουλο. Λίγο αργότερα πήρε τον λόγο κι ανέφερε: «Δεν έχω λόγια. Δεν το περίμενα να σου είμαι ειλικρινής. Πέφτω από τα σύννεφα και δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Καθετί που έρχεται στην ζωή, χρειάζεται ψυχραιμία, ό,τι κι αν γίνει. Προχωράμε παρακάτω, δεν χάθηκε ο κόσμος, σε ένα παιχνίδι είμαστε.

Η ζωή είναι εκεί έξω. Πραγματικά έχω πέσει από τα σύννεφα» είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, μην μπορώντας να πιστέψει ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν έπεισε το τηλεοπτικό κοινό κι αποχώρησε από το Survivor.

Λίγο πριν την αποχώρηση η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πήρε τον λόγο και μεταξύ άλλων εξέφρασε την επιθυμία της να είναι οΚωνσταντίνος Βασάλος ο νικητής: «Για μένα ο Κωνσταντίνος θα ήθελα να είναι ο νικητής και πιστεύω θα φτάσει πολύ ψηλά και θα φέρει άλλη μια κούπα στο σπίτι».

Με αυτή την ατάκα, μάλιστα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έβαλε τέλος στις φήμες χωρισμού με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου