Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor All Star: Οι 4 που βγήκαν στον τάκο και η βόμβα της Μαριαλένας (Βίντεο)

Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα είναι η τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση από το Survivor All Star αυτής της εβδομάδας.

Η 33χρονη παίκτρια των μπλε βρέθηκε στον τάκο μετά την ήττα των Μαχητών με 10-4 από τους Διάσημους, από τους οποίους προέρχονται οι άλλοι τρεις υποψήφιοι.

Το βράδυ μετά το συμβούλιο που έφερε στον τάκο την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Σπύρο Μαρτίκα, οι παίκτες των δυο ομάδων πριν κοιμηθούν σχολίαζαν το αποτέλεσμα της κάλπης.

Σαν να μην έφτασε η 2η συνεχόμενη ήττα για τους Διάσημους στα αγωνίσματα ασυλίας που είχαν να διαχειριστούν τους τα χάλασα και ο καιρός και αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την καλύβα τους.

Την επόμενη ημέρα οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση μετρούσαν τις δυνάμεις τους, με τον Σπύρο Μαρτίκα να χαρακτηρίζει άκρως προβλέψιμη την απόφαση των «τριών» να τον βγάλουν υποψήφιο και την Ευρυδίκη να θεωρεί πως δεν έχει να αποδείξει σε κανέναν τίποτα.

Από την άλλη ο Κώστας Παπαδόπουλος βλέπει ότι βρίσκεται σε δεινή θέση λόγω της δημοτικότητας των υπολοίπων.

«Πώς μου την έφεραν και την πάτησα έτσι; Να έχω απέναντί μου τον Μαρτίκα, ο οποίος έχει βγει τόσες φορές υποψήφιος κι έχει παραμείνει και την Ευρυδίκη με τόσους followers στο Instagram. Πάει έχω τελειώσει» είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος, μην βλέποντας πολλές πιθανότητες παραμονής του στο Survivor.

Τις δικές τους εκτιμήσεις για την υποψήφια τριάδα έκαναν και οι υπόλοιποι παίκτες με το Νίκο Μπάρτζη να σπάει το κεφάλι του για να κατανοήσει γιατί ψήφισαν τον Μαρτίκα – Ευρυδίκη, Σταυρούλα και Ελένη θεωρώντας ότι δεν είναι έξυπνο να βάλουν τον φαρμακοποιό απέναντι στην Βαλαβάνη.

Στην υποψηφιότητα της Ευρυδίκης αναφέρθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος. «Περίμενα το αποτέλεσμα κι ότι θα ψηφιστεί η Ευρυδίκη. Από τα συμφραζόμενα που έβγαλα μετά από το αγώνισμα, κατάλαβα ότι θα είναι υποψήφια. Για τον Σπύρο δεν το περίμενα γιατί έχει μια ομάδα κοντά του, που ίσως τον προστατεύει, αλλά είδα ότι μάλλον τα κορίτσια προστατεύτηκαν μεταξύ τους κι έβγαλαν τον Σπύρο από τα αγόρια» ανέφερε ο παίκτης των μπλε.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου