Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Μπέλλος: Ο πρώην Survivor γνώριζε τον 50χρονο που απαγχονίστηκε στο Μοσχάτο: «Έχω συγκλονιστεί»

Ο Θανάσης Μπέλλος που έγινε γνωστός τόσο για την ποδοσφαιρική του καριέρα όσο και για τη «θητεία» του στο Survivor στο παρελθόν, αποκάλυψε ότι γνώριζε πολύ καλά τον άτυχο άνδρα που βρέθηκε απαγχονισμένος στο Μοσχάτο.

Ο Θανάσης Μπέλλος είχε συμμετάσχει πριν από ακριβώς έναν χρόνο στο παιχνίδι επιβίωσης όμως είχε φύγει σχετικά νωρίς από αυτό και από τη ζωή του στον Άγιο Δομίνικο.

Ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή T-Live δήλωσε συγκλονισμένος με την είδηση ότι 50χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του στο Μοσχάτο.

«Είμαι συγκλονισμένος. Σήμερα είχαμε χαρά λόγω ότι έχει ο γιος μου γενέθλια κι εγώ δεν ήξερα κάτι. Πραγματικά έχω συγκλονιστεί. Ο φίλος μου, ένα καταπληκτικό παιδί, ένας δοτικός άνθρωπος, με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες στον Πανιώνιο, με τα υπέροχα παιδιά του… Έχω συγκλονιστεί» είπε αρχικά ο Θανάσης Μπέλλος στην κάμερα του Alpha.

Και πρόσθεσε: «Μόλις μου το είπαν, έχω πέσει από τα σύννεφα. Δεν γίνεται για τα χρήματα να γίνονται τέτοια πράγματα. Ό,τι και να έχει συμβεί, λύνονται όλα. Αυτό το παιδί ήταν καταπληκτικό, κάναμε παρέα».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου