Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor All Star: Η πρώτη φωτογραφία του Γιώργου Λιανού από το αεροπλάνο

ΜΙΚΡΗ ΦΩΤΟ

Ο Γιώργος Λιανός μαζί με 26 παίκτες αναχώρησαν σήμερα για τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο και είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν το έπαθλο του Survivor All Star.

Το πρώτο γύρισμα του ριάλιτι επιβίωσης, πρόκειται να ξεκινήσει σε λιγότερο από 48 ώρες και το αεροπλάνο που θα φτάσει στις πίστες του Survivor, είναι ήδη «φορτωμένο» με τον παρουσιαστή και τα πρόσωπα που θα συμπληρώσουν τις ομάδες των κόκκινων και των μπλε.

Ο Γιώργος Λιανός πραγματοποίησε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram και μοιράστηκε μία σέλφι φωτογραφία του, μέσα από το αεροσκάφος.

Στη λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία του ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης σημείωσε: «Έτοιμοι για αναχώρηση. Έτοιμοι για άλλη μια μεγάλη περιπέτεια, χωρίς σενάριο, γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές. Στο Survivor All Star δεν υπάρχουν σχέσεις εμπιστοσύνης, ο καθένας θέλει να φτάσει στο τέλος. Νιώθω τυχερός που θα το ζήσω από κοντά. Καλή σας διασκέδαση».

 

Δείτε τη δημοσίευση στο Instagram:

Οι παίκτες του Survivor All Star

Γυναίκες
Κατερίνα Δαλάκα (νικήτρια «Survivor 2019»), Στέλλα Ανδρεάδου, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Βρισηίδα Ανδριώτου, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Εύη Σαλταφερίδου,Μελίνα Μεταξά, Αφροδίτη Σκαφίδα, Ελένη Χαμπέρη, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Ανδρες
Κώστας Αναγνωστόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Σάκης Κατσούλης («Survivor 2021»), Τάκης Καραγκούνιας, Ηλίας Γκότσης (νικητής «Survivor 2018»), Περικλής Κονδυλάτος, Νίκος Μπάρτζης, Σπύρος Μαρτίκας, Κώστας Παπαδόπουλος, Ηλίας Μπογδάνος, Στάθης Σχίζας (νικητής «Survivor 2022»), Στέλιος Χανταμπάκης, Μάριος Πρίαμος.

 

 

«Η σύντροφός μου με σταύρωσε και μου έβαλε τον άγιο Χριστόφορο μέσα στις τσάντες»

Ο Γιώργος Λιανός παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, λίγο πριν την αναχώρηση του ίδιου και των παικτών του Survivor για τον Άγιο Δομίνικο.

«Είχα το κλασικό άγχος και δεν κλείσαμε μάτι όλη τη νύχτα… Νομίζω τώρα ότι το παιχνίδι θα είναι σε άλλα επίπεδα στρατηγικής. Αυτό που κατάλαβα στο χθεσινό meeting με την Acun Medya είναι ότι υπάρχουν υποομάδες κι είναι όλοι καλά προετοιμασμένοι. Ξυπνούν όλοι με στρατηγική. Θα γίνει μεγάλη μάχη για το ποιος θα φύγει πρώτος. Τους είδα αρκετά άνετους μέχρι που ο Ατζούν τους ανακοίνωσε πως το All Star, θα είναι αρκετά δύσκολο και σε θέμα επιβίωσης, πείνας κι αγωνισμάτων. Νομίζω το κριτήριο θα είναι κατά κύριο λόγο αγωνιστικό και θα δούμε τις σχέσεις μεταξύ τους» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

«Δεν θέλω να ξαναμπώ σε αυτήν τη διαδικασία. Όποιος ήθελε και μπορούσε, είναι στο All Star κι ήρθε να το ξαναζήσει» απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και συνέχισε για τον Τριαντάφυλλο: «Θα ήθελα. Γενικά με στενοχωρεί για παίκτες που θα έπρεπε να κάνουν ένα πέρασμα από το All Star και δεν τα βρήκαν. Σίγουρα θα πέσουν τηλέφωνα και σε παίκτες που δεν τους έχετε συζητήσει ακόμα»

Τι του είπε η σύντροφός του, λίγο πριν φύγει;
Με σταύρωσε και μου έβαλε τον άγιο Χριστόφορο μέσα στις τσάντες» συμπλήρωσε.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου