Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Πάνος Ιωαννίδης για Λεωνίδα Κουτσόπουλο: «Παίρνουμε συμβουλές από τον Σωτήρη Κοντιζά για τα παιδιά μας»

Τον Πάνο Ιωαννίδη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και η δημοσιογράφος Σοφία Ραυτοπούλου κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το τρέιλερ που ετοιμάζουν για το MasterChef 7.

Ο γνωστός chef, μεταξύ άλλων μίλησε για όσα θα δούμε στον νέο κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής αλλά και για τη νέα του καθημερινότητα μετά τον ερχομό του γιου του. «Θα δείτε διάφορα πράγματα, πολύ όμορφα πράγματα και μείνετε συντονισμένοι στις οθόνες γιατί νομίζω θα είναι το καλύτερο MasterChef που θα έχει γίνει», είπε αρχικά ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Κάνουμε πολλή παρέα και με την Λεωνίδα και με τον Σωτήρη. Βγαίνουμε έξω, τρώμε, κάνουμε και διακοπές μαζί. Εγώ και ο Λεωνίδας παίρνουμε πολλές συμβουλές από τον Σωτήρη γιατί είναι έμπειρος μπαμπάς. Και οι δύο τον παίρνουμε τηλέφωνο και τον ρωτάμε πολλά πράγματα που αφορούν το παιδί», ανέφερε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Όσον αφορά στη νέα του καθημερινότητά μετά τον ερχομό του γιου του, ο Πάνος Ιωαννίδης περιέγραψε: «Η καθημερινότητα μου έχει αλλάξει πάρα πολύ, έχει έρθει ένας νέος μέλος στην οικογένεια, το οποίο έχει τραβήξει όλη την προσοχή. Είναι η προτεραιότητά μου, όταν δεν δουλεύω θέλω να είμαι με τον γιο μου, όταν αρχίζει να σκάει τα χαμόγελα είναι μοναδικό».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου