Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Γιώργος Λιανός: Γνωρίζω ονόματα για το “Survivor All Star” αλλά δεν θα τα αποκαλύψω (Βίντεο)

Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» συνάντησε τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος μίλησε για το «The Voice» και πού στοχεύει το «Survivor All Star».

Ο παρουσιαστής των δύο πετυχημένων προγραμμάτων μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» για την αναμενόμενη έναρξή τους.

Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά η «καρδιά του είναι πιο κοντά στο «Survivor» απ’ ό,τι στο «Τhe Voice» γιατί το ζει πιο έντονα». Ερωτώμενος για τη σχέση του Κωνσταντίνου Αργυρού και του Πάνου Μουζουράκη, απαντά χαριτολογώντας πως «ο Αργυρός πλέον μιλάει με τον Μουζουράκη, ήπιαν έναν καφέ και συνήλθαν».

«Η Έλενα Παπαρίζου είναι καψούρα, είναι αδυναμία» είπε χαρακτηριστικά στην ερώτηση ποιος είναι ο αγαπημένος του κριτής στο «Τhe Voice».

Ο παρουσιαστής επισήμανε πως το «Survivor All Star» θα έχει ενδιαφέρον και αγωνιστικά αλλά και «εξωαγωνιστικά», ενώ αποκάλυψε πως γνωρίζει ορισμένα ονόματα που έχουν «κλείσει» για το παιχνίδι, ωστόσο δεν θα τα πει.

Σχετικά με την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από την εκπομπή «Το Πρωινό» δήλωσε πως δεν γνωρίζει κάτι, και δεν θα σχολιάσει. Σε ό,τι αφορά τον ίδιο λέει πως δεν του έχει συμβεί να επιθυμεί να αποχωρήσει από κάποια εκπομπή καθώς είναι «προσαρμοστικός και βρίσκει πάντοτε τον τρόπο να περνάει καλά».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00