Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο πρώην παίκτρια ριάλιτι (Φωτο)

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πως βρέθηκε στο νοσοκομείο καθώς δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία φαίνεται ένας ορός στο χέρι ενώ έγραψε χαρακτηριστικά: «Δεν το γλίτωσα τελικά».

 

 

Λίγο αργότερα, η πρώην παίκτρια του Power of love έκανε μια ανάρτηση και έκανε γνωστό πως πλέον βρίσκεται στο σπίτι της, ωστόσο δεν θέλησε να επεκταθεί ώστε να αποκαλύψει τι ακριβώς την οδήγησε στο νοσοκομείο.

 

Το πρόβλημα υγείας της Έλενας Πολυχρονοπούλου

Μεταξύ άλλων, στο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media όπου είναι ιδιαίτερα ενεργή η ίδια ανέφερε: «Ειλικρινά σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον! Επέστρεψα σπίτι μετά από μια μεγάλη ταλαιπωρία και ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά… Λίγες ημέρες ξεκούραση και θα επανέλθω στις επάλξεις! Να είστε καλά και να προσέχετε την υγεία σας και τους εαυτούς σας» έγραψε η Έλενα Πολυχρονοπούλου.

Μάλιστα, σήμερα κοινοποίησε ένα βίντεο στο οποίο ανέφερε: «Σας μιλάω εδώ από το φρούριο. Έχω κουκουλωθεί, τρέμω γιατί έχω πάρα πολύ υψηλό πυρετό. Καλό είναι ότι είμαι σπίτι μου, όπως σας είπα και χθες και σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας και τα περαστικά απλά θα ταλαιπωρηθώ λίγες μέρες».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00