Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Σοφία Χατζηπαντελή: Οι φωτογραφίες με τη μητέρα της και η εκπληκτική ομοιότητά τους

Η Σοφία Χατζηπαντελή μοιράστηκε δύο νέες φωτογραφίες με τη μητέρα της.

 

Η guest κριτής του νέου κύκλου του GNTM, η οποία εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων λόγω των ενωμένων φρυδιών της, συχνά δημοσιεύσει στιγμιότυπα με τη μαμά της, Μαρίτσα Χατζηπαντελή.

Σε μία νέα ανάρτησή της η instagrammer πόζαρε μαζί με τη μητέρα της στο αυτοκίνητο και τη «σύστησε» για μία ακόμη φορά στους διαδικτυακούς της φίλους.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

xatzipanteli-1__1_
xatzipanteli-1

Τα γυρίσματα του νέου κύκλου προχωρούν κανονικά και οι πληροφορίες θέλουν την πρεμιέρα του νέου κύκλου του σόου στο Star να δρομολογείται τον Σεπτέμβριο.

SofiaX

Το μοντέλο θα είναι η guest κριτής κατά τη διάρκεια των audition.

Με Ελληνοκύπριο πατέρα και Βρετανίδα μητέρα, η Σοφία Χατζηπαντελή χαράζει το δικό της δρόμο προς την αποδοχή της διαφορετικότητας. Έχει κάνει το δικό της statement κατά των στερεότυπων προτύπων της τέλειας ομορφιάς και είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο για τα ενωμένα, πυκνά, φυσικά, εντυπωσιακά φρύδια της. ‘Έχει ξεκινήσει το #UnibrowMovement, ένα body positive κίνημα, που αγνοεί τα «πρέπει» και προωθεί την ομορφιά χωρίς καλούπια και την ελευθερία των ανθρώπων να αισθάνονται αυτοπεποίθηση με κάθε ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους αλλά και να κάνουν ό,τι θέλουν ώστε να μοιάζουν όπως θέλουν. Έχει φωτογραφηθεί σε διεθνή περιοδικά όπως, Vogue, Elle, Harper’s Bazaar, New York Times και Vanity Fair και έχει δουλέψει με κορυφαίους σχεδιαστές, όπως με τον Ζαν-Πολ Γκοτιέ.

Τα γυρίσματα των audition έχουν ξεκινήσει και η κριτική επιτροπή του GNTM 5 αναζητά την ομορφιά πέρα από την παραδοσιακή συμμετρική τελειότητα και τις στερεοτυπικές ταμπέλες σχετικά με την ηλικία, το ύψος, το βάρος. Αναζητά κορίτσια, που διαθέτουν έντονη προσωπικότητα, χαρακτήρα, στυλ, φυσική ομορφιά, που δεν εξασθενεί ποτέ και διάθεση να εξελιχθούν και να βελτιωθούν. Η ομορφιά του ανθρώπου κρύβεται στη διαφορετικότητα η Σοφία Χατζηπαντελή, εκφράζει και εμπνέει αυτή ακριβώς την αντίληψη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00