Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor: Κι όμως αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το παιχνίδι (Βίντεο)

Μια ακόμη απώλεια μετράει πια το Survivorκαθώς το βράδυ της Πέμπτης 23/06/2022 έμελλε να είναι και το τελευταίο για έναν παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Και αυτό καθώς στο συμβούλιο του νησιού, στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός έμελλε να κάνει την μεγάλη ανακοίνωση.

Για αυτή την εβδομάδα υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor ήταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου, η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Σπύρος Μαρτίκας. Οι δύο τελευταίοι, μάλιστα, φαίνεται πως βγήκαν στον τάκο από λάθος της παρέας τους.

Έκπληξη από το αποτέλεσμα

«Για 12η φορά υποψήφιος και αυτή τη φορά με μεγάλο μπέρδεμα και μεγάλη έκπληξη. Η Σταυρούλα έλεγε σε όλους μας να την ψηφίσουμε, δεν φοβάται και ήθελε να αποδείξει ότι δεν έχει πίσω πόρτες για να προχωρήσει στο Survivor. Μετά όμως συνεννοούμαστε σαν ομάδα να ψηφίσουμε οι δύο εμένα και οι δύο τον Στάθη. Αυτή ήταν η συμφωνία και εκεί ήταν ο λόγος μου διατηρώντας τον σε αυτήν ώστε να μην έχουμε ανάγκη σε ότι κι αν έκανε η τριάδα της άλλης ομάδας. Πηγαίνουμε στην κάλπη και η Σταυρούλα μας λέει λίγο πριν πως θα ψηφίσει ότι σκεφτεί εκείνη την ώρα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας μιλώντας στην κάμερα του Survivor.

Δεν ήξερε τι να πει

«Τον Σπύρο τον πείραξε πάρα πολύ που ψηφίστηκε, τα έχασε στο συμβούλιο και δεν ήξερε τι να πει. Ενώ τον είχα πιάσει από πριν και του είχα πει ότι με αυτά που κάνει, μιλώντας με τους άλλους, θα τον ψηφίσω. Τελικά λοιπόν μας την έφεραν και βγήκαμε εμείς οι χαζοί και αυτοί οι έξυπνοι» τόνισε, με τη σειρά της, η Σταυρούλα Χρυσαειδή στην κάμερα του Survivor.

Η απόφαση είχε παρθεί

Όταν όμως ήρθε η ώρα όλοι οι παίκτες του Survivor να συναντήσουν τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο του νησιού είχαν ήδη όλα κριθεί καθώς το τηλεοπτικό κοινό «είχε μιλήσει». Η απόφαση είχε παρθεί.

Έτσι, εκείνος ή εκείνη που απέσπασε τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και κλήθηκε να αποχωρήσει από το Survivor ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας!

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00