Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor – Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η Ασημίνα δεν είναι αυτό που δείχνει, δεν είναι καλό πρότυπο για τον κόσμο

Ο Απόστολος Ρουβάς και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μίλησαν ανοιχτά για την εμπειρία τους από το Survivor και αναφέρθηκαν στον παίκτη που θεωρούν ότι θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο.

Οι δύο πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης θα εμφανιστούν απόψε στην εκπομπή «After Dark» και ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή τους προβλήθηκε στο Happy Day.

«Εγώ βλέπω ότι το πιο πιθανό είναι να κερδίσει ο Σοϊλέδης από θέμα αγωνιστικότητας. Είναι ο καλύτερος παίκτης», δήλωσε αρχικά ο Απόστολος Ρουβάς, με τη Ναυσικά να συμφωνεί ότι θα το κερδίσει άντρας.

«Αν με ρωτούσες πριν το Survivor, θα σου έλεγα ότι θέλω να το κερδίσει γυναίκα. Να πω την αλήθεια μου, όχι η Ασημίνα, αλλά η Σταυρούλα. Δυστυχώς, άργησα πάρα πολύ να καταλάβω ότι η Ασημίνα δεν είναι αυτό που δείχνει», είπε χαρακτηριστικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

 

«Επειδή το Survivor έχει να κάνει και με την προσωπικότητα, δεν θεωρώ ότι η Ασημίνα είναι καλό πρότυπο. Καλώς ή κακώς δίνουμε ένα παράδειγμα και στον κόσμο που βλέπει εκεί έξω», συμπλήρωσε.

Ο Απόστολος Ρουβάς από τη μεριά του ανέφερε πως κι ο ίδιος συμφωνεί ότι ο χαρακτήρας της Ασημίνας δεν είναι καλός.

«Δυστυχώς ναι, θα συμφωνήσω. Όταν ήρθαν στην ομάδα μας ο Κατσαούνης κι η Ασημίνα, τους αγκαλιάσαμε από την πρώτη μέρα και ομολογώ ότι έπεσε από τα σύννεφα με κάποια πράγματα», είπε κλείνοντας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00