Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Βρισηίδα Ανδριώτου: Με πόσα χρήματα έφυγε από το Survivor;

Στην παλιά της ζωή επιστρέφει η Βρισηίδα Ανδριώτου μετά την αποχώρησή της από το Survivor. Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης ο Σπύρος Μαρτίκας, η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Γιώργος Ταλάντσεβ «μονομάχησαν» για μια θέση στους 8 και τελικά η Βρισηίδα ήταν εκείνη που είδε την πόρτα της εξόδου. Η Βρισηίδα συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και έτσι αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο!

«Δεν το περίμενα»

Η παίκτρια αποχώρησε με κλάματα και λίγο πριν φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης είπε: «Νιώθω περίεργα! Δεν το περίμενα καθόλου. Είναι περίεργο το συναίσθημα του να γυρίσω πίσω στον πραγματικό κόσμο. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ που θα αφήσω την Ασημίνα μόνη της και τελείωσε η παύση, που ήταν όμορφη για μένα, αλλά θα πάω στην αγκαλιά της μαμάς μου που μου έχει λείψει πάρα πολύ οπότε όλα καλά», και αγκάλιασε τους συμπαίκτες της και πήρε τα πράγματά της και έφυγε οριστικά!

Το νεαρό μοντέλο έφυγε από το Survivor αλλά πόσα λεφτά πήρε; Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν για τα ποσά που έχουν διαρρεύσει, η Βρισηίδα Ανδριώτου έπαιρνε 2.800 ευρώ την εβδομάδα, συνεπώς, παραμένοντας κάτι παραπάνω από 14 εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο, έλαβε περίπου 70.000 ευρώ για τη συμμετοχή της στο Survivor 2022.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00