Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor-Μαρτίκας για Βρισηίδα: «Είναι επαγγελματίας ριάλιτι παίκτρια. Ό,τι πιο πονηρό μπορεί να γνωρίσει κάποιος!»

Δεν «μάσησε» τα λόγια του ο Σπύρος Μαρτίκας και ήταν καταπέλτης εναντίον της Βρισηίδας Ανδριώτου με την οποία μέχρι… χθες ήταν τσιμπημένος μαζί της.

Ο φαρμακοποιός μιλώντας στην κάμερα του Survivor είπε χαρακτηριστικά: «Η στάση της Βρισηίδας είναι μια απογοητευτική προς εμένα στάση, μια πλήρη απογοήτευση νιώθω για την Βρισηίδα. Δεν θέλω να πω κάτι για την Βρισηίδα. Το μόνο που έχω να πω για την Βρισηίδα είναι πως πραγματικά είναι μια επαγγελματίας ριάλιτι παίκτρια, αυτή είναι η δουλειά της. Αυτό νομίζω ότι νομίζει πως πουλάει στον κόσμο.

Αυτό όλο το ψέμα, αυτή η τεράστια υπερβολή, αυτές οι τσιρίδες και οι φωνές. Όλο αυτό που έγινε μαζί μου και η απίστευτη απογοήτευση που έσπειρε στο τέλος νομίζω ότι την καθιστά την νούμερο ένα παίκτρια ριάλιτι στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Επιβεβαιώθηκε ο Άρης Σοϊλέδης σε όσα μου έλεγε για την Βρισηίδα. Πραγματικά είναι ό,τι πιο πονηρό μπορεί να γνωρίσει κάποιος και ό,τι πιο επικίνδυνο. Πολύ ωραίο το θέατρο του παραλόγου το χθεσινό.

Μείναμε όλοι με ανοιχτό το στόμα και κοιτάγαμε πόσο μπορεί μια θεατρική παράσταση να ανατρέψει χαρακτήρες. Να την ρίξει από τα υψηλά επίπεδα των ματιών μου και να καταρακώσει προσωπικότητες, ανθρώπους και χαρακτήρες».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου