Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Απόστολος Ρουβάς: Η αποκάλυψη για τα κιλά που έχασε και ο λόγος που αποχώρησε από το Survivor (Βίντεο)

Ο Απόστολος Ρουβάς εμφανίστηκε στο Love it με την Ιωάννα Μαλέσκου, το μεσημέρι της Παρασκευής 20/5. Ο πρώην παίκτης του Survivor αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε τους πέντε μήνες της παραμονής του στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ εξομολογήθηκε ότι είχε φθαρεί ψυχολογικά και ήθελε να φύγει.

«Αυτό που μου έλειψε περισσότερο ήταν οι δικοί μου άνθρωποι. Είχα τεράστια ανάγκη να τους ζήσω λίγο, έχω απίστευτη ανάγκη για ξεκούραση γιατί νιώθω ότι το κορμί μου να με έχει εγκαταλείψει. Τον τελευταίο καιρό έτρεχα στα αγωνίσματα με ψυχή κυρίως και με σώμα ελάχιστα. Έχασα αρκετά κιλά, έχασα 10 κιλά. Οι πρώτοι δύο μήνες ήταν εξοντωτικοί» ανέφερε ο Απόστολος Ρουβάς.

 

«Δεν με ενδιέφερε ποτέ τι εικόνα έβγαλα προς τα έξω. Αυτή τη στιγμή θέλω να ξεκουραστώ. Έχω δει κάποια συγκεκριμένα πράγματα από προσωπικές μου συνεντεύξεις. Η αλήθεια είναι ότι ο λόγος που έφυγα από το παιχνίδι, εκτός του ότι ψηφίστηκα, είναι γιατί εν μέρει το εξέφρασα ότι δεν περνάω καλά και θέλω να βγω. Συναισθηματικά ήμουν πολύ πιεσμένος και φορτισμένος συναισθηματικά» συνέχισε ο Απόστολος Ρουβάς στο Love it.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου