Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor: «Προδόθηκε» η σχέση Σχίζα-Παναγιώταρου – Η ερωτική… εξομολόγηση του Στάθη (Βίντεο)

Η ομάδα των Κόκκινων επικράτησε των Μπλε και κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας, με τους παίκτες της να απολαμβάνουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν ζωντανά με αγαπημένα τους πρόσωπα, μέσω κάμερας.

Σπύρος, Μαίη, Στέλλα και Τάκης είχαν την ευκαιρία να δουν τους φίλους τους, την ώρα που ο Ταλάντσεβ έπαθε… σοκ από την ομορφιά της συντρόφου του, Βανέσα!

Τις εντυπώσεις, όμως, κι όχι άδικα, έκλεψε ο Στάθης Σχίζας και η… εκλεκτή παρέα του εξ αποστάσεως. Όπως έγινε φανερό ο Στάθης και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι ζευγάρι. Ο παίκτης των διασήμων προέβη σε μια ερωτική εξομολόγηση on camera, ενώ συνέχισε ακάθεκτος και στο Συμβούλιο του νησιού!

Όταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιανό, ο 30χρονος επιβεβαίωσε τον δεσμό του με το γνωστό μοντέλο, επαναλαμβάνοντας δε πως πρόκειται για τη “γυναίκα της ζωής του”!

‘Οπως φαίνεται, ο Σχίζας κατάφερε να κρατήσει κρυφά τα χαρτιά του για αρκετό καιρό, όμως η ανυπομονησία τον πρόδωσε, κάτι που δεν άφησαν ασχολίαστο ούτε οι παίκτες, ούτε ο παρουσιαστής. Πάντως, το ταξίδι του στο Survivor δεν έλαβε τέλος αυτή την εβδομάδα, κάτι που σημαίνει πως το αντάμωμα με την αγαπημένη του πήρε… παράταση.

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00