Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Ναταλία Γερμανού: «Αυτή είναι η κατάντια της κοινωνίας μας…» – Πρωτοφανές ξέσπασμα από την παρουσιάστρια

ναταλία-γερμανού

Αφορμή στάθηκε η υποδοχή «ήρωα» στον Γιώργου Κατσαούνη, ο οποίος επέστρεψε από το Survivor

Αρκετοί ήταν εκείνοι που χαρακτήρισαν την… θερμή υποδοχή του Γιώργου Κατσαούνη, του πρώην παίκτη του Survivor στα Φάρσαλα, ως «την κατάντια της κοινωνίας μας».

Το ζήτημα συζητήθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται», με τη Ναταλία Γερμανού να μιλά για την υπόθεση του Θύμιου, του νεαρού από τον Πύργο Ηλείας που δέχτηκε ακραίας μορφής εκφοβισμό.

«Αυτή είναι η κατάντια της κοινωνίας μας»

Για τη Ναταλία Γερμανού λοιπόν, πρωταγωνιστές στην κατάντια της κοινωνίας μας είναι αυτοί που τραμπούκισαν τον Θύμιο και όχι οι συντοπίτες του Γιώργου Κατσαούνη.

«Έγραφαν στο Twitter ότι η υποδοχή του Κατσαούνη είναι η κατάντια της κοινωνίας μας. Παιδιά να σας πω κάτι, δεν είναι αυτή η κατάντια της κοινωνίας μας, το να μαζευτεί μια μερίδα ανθρώπων για να συγχαρούν έναν συντοπίτη τους, δεν πειράζει, δεν είναι κακό» είπε αρχικά.

«Η κατάντια της κοινωνίας μας είναι όταν κάποιοι νταήδες πάνε στον Πύργο Ηλείας για να τραμπουκίσουν έναν άνθρωπο που έχει υποστεί πολύ σοβαρό τροχαίο, μιλάω για τον Θύμιο, και τον αναγκάζουν να εξαφανιστεί και να ψάχνουμε τα ίχνη του. Αυτή είναι η κατάντια της κοινωνίας μας, κάποιοι τραμπούκοι που τα βάζουν με έναν άνθρωπο ευάλωτο, ανήμπορο και δυστυχή» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου