Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Σε Communication Effect και Digital Effect η Sencor κατόπιν spec

Tην Communication Effect & Digital Effect επέλεξε η Sencor, μετά από spec, ως στρατηγικό συνεργάτη για τις υπηρεσίες δημοσίων σχέσεων, performance marketing και social media.

Συγκεκριμένα, η Communication Effect αναλαμβάνει τον στρατηγικό σχεδιασμό και την υλοποίηση των υπηρεσιών δημοσίων σχέσεων, γραφείου Τύπου, media relations, influencers marketing, events και below the line, ενώ η Digital Effect αναλαμβάνει όλο το κομμάτι της ψηφιακής επικοινωνίας, του performance και των social media.

Μέσα από αυτή τη συνεργασία, η Sencor στοχεύει στη δημιουργία ενός πιστού καταναλωτικού κοινού, το οποίο χάρη στην πλούσια γκάμα των προϊόντων της, θα διευκολύνει την καθημερινότητά του και θα κάνει τη Sencor αναπόσπαστο μέλος του σπιτιού του. Η Sencor είναι εταιρεία ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων, που αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την Globalsat.

Ο CEO της Communication Effect, Στάθης Χαϊκάλης δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι που ένα τόσο δυναμικό brand, όπως η Sencor μας εμπιστεύτηκε, για να δημιουργήσουμε μαζί και να χειριστούμε την επικοινωνία της σε PR, digital και social media. Επιπλέον, είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι, γιατί αποδεικνύεται πως η Effect λειτουργεί ως πραγματικός 360ο συνεργάτης ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει καλύτερα και αποτελεσματικότερα τους πελάτες της, αφού τους προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας, με τους κατάλληλους experts από διάφορους τομείς ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες τους».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου