Connect with us

Hi, what are you looking for?

Piazza Media

Piazza media…Ο Λάκης Λαζόπουλος εισβάλλει στη μαγική χώρα των podcasts

Ο Λάκης Λαζόπουλος εισβάλλει στη μαγική χώρα των podcasts. Μέσα από τη «συχνότητα» του News 24/7 ο σημαντικός ηθοποιός, σεναριογράφος, παρουσιαστής και συγγραφέας μάς συστήνει το πρώτο του podcast. Κάθε Πέμπτη στο News 24/7 και στις πλατφόρμες Spotify, Apple Podcasts & Google Podcasts όπου ακούτε τα αγαπημένα σας pods, το αιχμηρό πολιτικό σχόλιο, η ανελέητη σάτιρα και όσα συμβαίνουν ανάμεσα στις γραμμές της επικαιρότητας μπαίνουν «Στο στόμα του Λάκη»…

Σημαντική προσθήκη για τη Webjar, καθώς ο Γιώργος Φραγκάκης ανέλαβε τον ρόλο του Managing Director της εταιρείας.

Ο Alpha εξασφάλισε και θα μεταδίδει απευθείας και αποκλειστικά, από τον Ιούνιο του 2022 και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, όλους τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου στο UEFA Nations League, στα Ευρωπαϊκά Προκριματικά για το UEFA Euro 2024 και για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2026, καθώς και όλους τους διεθνείς φιλικούς αγώνες της.

Στην υλοποίηση μιας εορταστικής promotional ενέργειας προχώρησε το Mega μέσω των social media που διαθέτει. Με μήνυμα «Αυτές τις γιορτές γινόμαστε και πάλι παιδιά!», οι παρουσιαστές και οι δημοσιογράφοι του σταθμού θα μοιράζονται φωτογραφίες και αναμνήσεις από τα Χριστούγεννα των παιδικών τους χρόνων στο Instagram, στο Τwitter και στο Facebook του Mega.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου