Connect with us

Hi, what are you looking for?

Piazza Media

Piazza media…Ξεκίνησε να εκπέμπει το ραδιόφωνο του youfly.com

PIAZZA MEDIA

Το ραδιόφωνο του Youfly. com ξεκίνησε να εκπέμπει στον διαδικτυακό «αέρα» από την περασμένη Δευτέρα.

 

«Αυτό Είναι Σαββατοκύριακο» θα είναι ο τίτλος της νέας εκπομπής του Open που θα παρουσιάζει η Νικολέττα Ράλλη και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 14.45 στο Open, Μαζί της  η Νάνσυ Παραδεισανού και ο Μάνος Μαγιάτης, ενώ στο πλευρό της θα βρεθεί και ο chef-αγρότης Δημήτρης Χατζηδημητρίου.

 

Με αφορμή τα 40 χρόνια της Energiers, η Metagenesis Adv. δημιούργησε για το brand τηλεοπτική καμπάνια με κεντρικό μήνυμα «40 χρόνια Energiers τα πιο χαμογελαστά παιδικά ρούχα».

 

Τη νέα καμπάνια «Savour the Truth» δημιούργησε η Interweave για λογαριασμό του Skinos Mastiha Spirit και της εταιρείας Concepts.

 

Betshop και Mediacube διακρίθηκαν στην κατηγορία «Best Performance in Betting» στα φετινά Peak Performance Marketing Awards 2021, συνεχίζοντας την πορεία διακρίσεων στον θεσμό για 3η συνεχή χρονιά.

 

Η Ελλάδα κατέχει τα πρωτεία, με σαρωτική διαφορά, στις καταδίκες ατόμων που κατηγορήθηκαν και κρίθηκαν ένοχοι για την κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων, σύμφωνα με τον Ν. 2121/1993.

 

Γιώργος Χειμωνέτος, Ανθιμος Ανανιάδης, Βούλα Παπαχρήστου, Σάββας Γκέντσογλου και Βασίλης Κούερτης είναι τα πρώτα ονόματα διασήμων που ακούστηκαν για το φετινό «Survivor».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου