Connect with us

Hi, what are you looking for?

Piazza Media

Piazza Media….Από τον ΣΚΑΪ στο Open ο Θέμης Γεωργαντάς

PIAZZA MEDIA

Ακόμα μία σύμβαση εργασίας προκηρύχθηκε στην ΕΡΤ, η οποία αφορά την υλοποίηση του έργου «Europeana Subtitled» για το Αρχείο της ΕΡΤ, που θα προχωρήσει με
χρηματοδότηση από κοινοτικά κονδύλια. Η δαπάνη για την εξωτερική σύμβαση έργου ανέρχεται στα 4.500 ευρώ, πλέον ΦΠΑ και εργοδοτικών εισφορών.

 

To HBO MAX έρχεται στην Ελλάδα και ήδη προσφέρει 4 θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης στην πλατφόρμα. Πρόκειται για PR manager, Brand and Content Marketing manager, Social Media manager και Editorial manager.

 

Ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος, ο Κώστας Μαλλιάτσης και η Σοφία Τσαλαπάτη θα αντικαταστήσουν τους «Μάπες» στην πρωινή ζώνη του «Ρυθμού».

 

«My cup of tea» είναι το όνομα ενός νέου agency marketing και επικοινωνίας, το οποίο έκανε πρόσφατα την είσοδό του στην ελληνική αγορά. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες του εκτείνονται σε ένα ευρύ φάσμα, συμπεριλαμβάνοντας, ενδεικτικά, διαφήμιση, e-commerce, digital marketing, branding, illustration, packaging και διοργάνωση εκδηλώσεων.

 

Από τον ΣΚΑΪ στο Open μετακομίζει η εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές ημέρες.

 

Ο επίσημος ιστότοπος της Ελληνικής Ενωσης Επιχειρηματιών, ο οποίος φιλοδοξεί να λειτουργήσει ως τεχνολογικό hub για τα μέλη της, είναι πλέον live από την Generation Y.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου