Connect with us

Hi, what are you looking for?

Piazza Media

Piazza media…Συσσώρευση ζημιών στον «Αθήνα» 9,84

Η TAF Media Α.Ε. του Κωνσταντίνου Ντέρη εξασφάλισε συμφωνία με την ΕΡΤ για την αποκλειστική μετάδοση στην Ελλάδα όλων των αγώνων (συνολικά 152) του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Βόλεϊ Γυναικών (18 Αυγούστου – 4 Σεπτεμβρίου 2021) και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Βόλεϊ Ανδρών (1 – 19 Σεπτεμβρίου 2021), έναντι ανταλλάγματος ύψους 80.000 ευρώ, πλέον ΦΠΑ.

Η προερχόμενη από την εκπομπή του Χάρη και της Αντελίνας Βαρθακούρη στον ΣΚΑΪ Μαρία Αντωνά προορίζεται για την εκπομπή της Μπέτυς Μαγγίρα στο Open.

Ειδησεογραφικά αρχεία από το 1989, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης από το 1995 και αθλητικές μεταδόσεις πρόκειται να ψηφιοποιηθούν από την ΕΡΤ. Πρόκειται για την ψηφιοποίηση συνολικά 153.389 αρχείων, σε κάθε μορφή, διάρκειας περίπου 153.000 ωρών, ενώ ο προϋπολογισμός του σχετικού διαγωνισμού ανέρχεται σε 1.209.000 ευρώ.

Οι εργαζόμενοι στο συγκρότημα της «Ναυτεμπορικής» ενημερώθηκαν πως οι απολύσεις που ακολουθούν τον πλειστηριασμό των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας θα πραγματοποιηθούν μετά τις  25 Αυγούστου και ότι από τις αρχές Σεπτεμβρίου η εφημερίδα, η ιστοσελίδα και το τυπογραφείο θα λειτουργούν υπό τη νέα ιδιοκτησία, της οικογένειας Μελισσανίδη. Οι αποζημιώσεις στους απολυμένους θα δοθούν από την ειδική διαχείριση μέχρι τον
Οκτώβριο.

 

Για ακόμη μία ραδιοφωνική χρονιά, στην έκθεση οικονομικών στοιχείων του δημοτικού σταθμού «Αθήνα» 9,84 οι ορκωτοί λογιστές υπογραμμίζουν τα ζητήματα που ανακύπτουν για τη λειτουργία της επιχείρησης εξαιτίας της αρνητικής θέσης της και της συσσώρευσης ζημιών.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου