Connect with us

Hi, what are you looking for?

Piazza Media

Piazza media…Συνεχίζεται και την επόμενη σεζόν στην ΕΡΤ3 «Η τέχνη του δρόμου»

Το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν έλαβε η εξωτερική παραγωγή της ΕΡΤ3 «Η τέχνη του δρόμου» και συγκεκριμένα για 12 επιπλέον επεισόδια, με κόστος 11.300 ευρώανά επεισόδιο και συνολικό κόστος 135.600 ευρώ, πλέον ΦΠΑ.

 

Αρχίζουν στη χώρα μας τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της κατασκοπικής περιπέτειας τηςApple TV «Τεχεράνη». Τα νέα επεισόδια εγκρίθηκαν από το ΕΚΟΜΕ με προϋπολογισμό επιλέξιμων δαπανών 3,3 εκατ. ευρώ και ποσό επιδότησης 1.320.000 ευρώ, με δικαιούχο την Blonde Productions.

 

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες της νέας, καθημερινής, δραματικής σειράς «Το αύριο μας ανήκει», που έρχεται το φθινόπωρο στο νέο πρόγραμμα του Mega. Με ένα πολύ δυνατό καστ ηθοποιών, το ερωτικό, αστυνομικό δράμα με τις αλλεπάλληλες ανατροπές έχει την υπογραφή του Γιάννη Σκαραγκά στο σενάριο και του Βασίλη Ντούρου στη σκηνοθεσία.

 

Η ΕΡΤ ανακοίνωσε ότι έπειτα από 8 χρόνια θα ξαναλειτουργήσει ένα από τα σημαντικότερα στούντιο πλατό που είχε στην κατοχή της μέχρι το 2013 και είχε παραχωρηθεί, τότε, από την Πολιτεία, μαζί με δύο κτίρια που βρίσκονται στο οικόπεδο της οδού Κατεχάκη, από το Ραδιομέγαρο στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00