Connect with us

Hi, what are you looking for?

Piazza Media

Piazza media…«Ακου, μάνα» το νέο podcast

Η Scope Communications, το communications agenc του ομίλου Intrasoft International, αναλαμβάνει τονέο συμβόλαιο επικοινωνίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Καινοτομίας και Οργανισμού Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων. Ναι, πρόκειται για την εταιρεία που ανήκει στον όμιλο συμφερόντων της οικογένειας του ευρωβουλευτή Πέτρου Κόκκαλη

 

Η Lenovo ανακοινώνει νέα Marketing Manager Ελλάδας και Κύπρου. H Βικτωρία Λουπάκου, με πάνω από είκοσι χρόνια εμπειρίας σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, θα είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη της στρατηγικής του brand στις δύο αυτές αγορές.

 

Κάθε Πέμπτη θα μεταδίδεται τo νέο podcast, με τίτλο «Ακου, μάνα», το οποίο δημιούργησετο Ladylike.gr, στο πλαίσιο της νέας του ενότητας «No Filter Motherhood». To «Ακου, μάνα» με τη Μαριλέλλα Αντωνοπούλου είναι ένα podcast φτιαγμένο για σύγχρονες μαμάδες.

 

Το Reader.gr, το έγκυρο και ολοένα αναπτυσσόμενο ειδησεογραφικό site της Liquid Media, περνά στη νέα εποχή του, με διευθυντή τον Αρη Λαούδη.

 

Ενα νέο section αναμένεται να λανσάρει η Google στο Play Αpp store. Σε αυτό θα επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν ποια προσωπικά τους δεδομένα συλλέγουν και διαμοιράζουν οι developers και επίσης τις ρυθμίσεις ασφάλειας και τις πρακτικές

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου