Connect with us

Hi, what are you looking for?

Piazza Media

Piazza Media…Γενικό restart στον ΣΚΑΪ

Στην DigitalWise εντάχθηκε η Ελεάνα Πομόνη, η οποία αναλαμβάνει ρόλο Account Director. Η Ελεάνα Πομόνη έχει εργαστεί στο παρελθόν σε διαφημιστικές εταιρείες, όπως οι McCann και Ogilvy.

 

Αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ ο Λοΐζος Ξενόπουλος, διευθυντής προγράμματος του σταθμού από το 2018. Προφανώς, η Εύη Κουτσαυτάκη, έπειτα από μια πολύ καλή χρονιά, έχει αποφασίσει να κάνει γενικό restart.

 

Στο δυναμικό της Liquid Media εντάσσεται ο δημοσιογράφος Πάνος Σεϊτανίδης, στον τομέα του motor sport. Συγκεκριμένα, θα καλύπτει, για το Gazzetta, τα μηχανοκίνητα σπορ, παρουσιάζοντας τους αγώνες και την αυτοκίνηση με τον δικό του, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, χαρακτηριστικό τρόπο.

 

O ANT1 και η Νova θα συνεργαστούν στην παραγωγή των αγώνων του Euro 2020, που λόγω της κρίσης της πανδημίας θα πραγματοποιηθεί το φετινό καλοκαίρι. Οι εκπομπές «Ο δρόμος για το Euro», που θα ξεκινήσει ενάμιση μήνα πριν από τη διοργάνωση, αλλά και το «Euro Show», που θα προβάλλεται καθημερινά τόσο το απόγευμα όσο και μετά το τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, τα μεσάνυχτα, θα βγαίνουν ζωντανά από τα πλατό της Nova.

 

Το Star ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τη Βίκυ Καγιά, η οποία θα συνεχίσει να παρουσιάζει το «Shopping Star», ενώ θα αναλάβει και την παρουσίαση του «Dancing with the stars». Παράλληλα, η όμορφη παρουσιάστρια ολοκλήρωσε τον κύκλο της στο «GNTM» και πλέον αναζητείται η αντικαταστάτριά της, με το όνομα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου να βρίσκεται στο τραπέζι.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου